Producten bestellen

Iets leuks gezien in de catalogus? Ik verzorg je bestelling graag. Bestellen kan op 3 manieren. De keuze is aan jou!  

 • Door mij een mail sturen 
  Vermeld daarin de naam van het product en het artikelnummer en natuurlijk je adresgegevens. Zodra ik het volledige te betalen bedrag ontvangen heb, bestel ik je spulletjes. Ik plaats dan de bestelling op jou naam en het wordt binnen Nederland rechtstreeks naar je huis verzonden (verzendkosten zijn € 5,95 ongeacht gewicht v h pakket) Bestelling boven de €50,- , verzendkosten voor mijn rekening. Bestellingen boven de €200,- krijgen zelfs extra Stampin’ Rewards. Zie hieronder voor het overzicht.  
 • Via de verzamelbestelling 
  Dit is een bestelling van meerdere klanten in een order. Deze vorm van bestellen is bedoeld als je onder de €50,- producten besteld. (boven €50,- is gratis verzenden)
  Deze bestelling bij mij thuis bezorgen en je kunt het bij mij ophalen. 
  Betalingen moeten op tijd binnen zijn. Is je betaling niet binnen, de dag voor bestelling, dan bestel ik niet voor je. (streng, ik weet het maar helaas is deze waarschuwing noodzakelijk) Zodra je spulletjes binnen heb geef ik je een seintje, middels een mail of telefoontje. Geen stampin’ rewards.  Onderaan de pagina vind je de data van de verzamelbestellingen. 
 • Via mijn webwinkel
  Bestellingen worden rechtstreeks naar je huis verzonden vanuit het magazijn van Stampin’ Up!. Verzendkosten zijn €5,95, ongeacht het gewicht van je pakket. Via de webwinkel kan op dit moment alleen nog betaald worden met een credit card. Je kunt hier ook met een prepaid creditcard betalen. Bestellingen boven de 200,- krijgen Stampin’ Rewards. Dit wordt automatisch in de webshop aangegeven. Zie hieronder  voor het overzicht

Woon je in Belgie? Dan is het ook geen probleem. Dan stuur ik je pakketje naar het dichtsbijzijnde Kialapunt aan de Nederlandse grens. Of je komt het bij mij thuis ophalen. Etten-Leur is tenslotte niet ver van de grens. :) 

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Groetjes

Sandra Korten
Mail: korten@ziggo.nl

Overzicht van de Stampin’ rewards
Bij een bestelling van €200,- of meer krijg je 10% van dit bedrag om extra te besteden.
Bij een bestelling van €375,- of meer krijg je 12% van dit bedrag om extra te besteden.
Bij een bestelling van €550,- of meer krijg je 14% van dit bedrag om extra te besteden en je mag 1 product uitkiezen voor 50% van de prijs van dit item.
Bij een bestelling van € 775,- of meer krijg je 16% van dit bedrag om extra te besteden en mag je 1 product uitkiezen voor 50% van de prijs van dit item

Data Verzamelbestellingen

dinsdag 30 april
dinsdag 28 mei
dinsdag 25 juni

Via dit onderstaand formulier kun je een bestelling plaatsen. Of je vraag stellen. Ik zal binnen 2 werkdagen je mail beantwoorden. 

%d bloggers liken dit: