Memory Keeping with Project Life by Stampin’ Up! September blogshare

12654617_1217563871607105_1504381475554147677_n

img_8079

Hallo en welkom bij weer een nieuwe blogshare waarin Project Life centraal staat. Samen met andere (internationale) Stampin’ Up! demonstratrices laten wij elke maand nieuwe ideeën zien om je foto’s in een album te krijgen. Snel en zonder veel poespas! Deze maand is er geen specifiek thema. Wij laten gewoon een dubbele pocket page zien.

Met dit mooie weer heb ik heerlijk buiten in de tuin gezeten samen met mijn oudste dochter. Zij is ook aan het Project Lifen geslagen. Zoveel foto’s op haar telefoon en zij wilde deze nu eens ook in een album plakken. Zo mooi om te zien dat mijn passie op haar overgeslagen is.

Hi and welcome to yet another blogshare were we spotlight Project Life! Together with other (international) Stampin’ Up! demonstrators we share lots of inspiration for you on how to get those photo’s from your computer into beautiful albums. Quick and easy. This month we have no theme. We just let you see our double pages.

With the nice weather we are having here in the Netherlands, I sat with my eldest daughter. She is also hooked on Project Life. She has so many photo’s on her phone, she had to do something with them.

img_7909

Ik begin altijd met mijn foto’s. Dat is mijn uitgangspunt en zoals je ziet op de foto uit de tuin was ik begonnen met een compleet andere kit. Na een tijdje was ik niet tevreden over de combi en ben ik overgestapt op een andere kit. “All year long”. Dit is een kit waarin alle seizoenen naar voren komen. Ook de zomer. En aangezien ik mijn zomerfoto’s aan het verwerken was vond ik dat wel een mooi uitgangspunt. Naast de mooie kleurencombinatie. De spread die je nu ziet is eigenlijk een highlight pagina. De maand juli was een zeer drukke maand voor mijn gezin. Wat ik dan vaak doe is de hoogtepunten eruit pakken en dan later de rest van mijn foto’s verwerken in aparte bladen. Zo vergeet ik niets.

I always start with my photo’s. I don’t know if you noticed but I changes my kit to another one. It is the “All year long” kit. My spread is just a highlight of all the things we did in July. It was too much to put on one spread. Later I will work on my other photo’s and give each “adventure” a page. If i work  like this I don’t forget everything.

img_8078

Zoals je kunt zien zijn mijn foto’s niet allemaal even groot. Sommige zijn vierkant, andere weer klein. Dus deze keer is mijn spread wat minder clean & simple. Maar om toch rust te houden en eenheid te creeeren heb ik gekozen voor 2 kleuren als basis. Hier en daar wat geschreven en gestempeld. Een paar stickertjes en dat was het eigenlijk.

As you can see my photo’s are not all the same. And my spread is therefore not clean & simple as ussual. But to create unity and that it is not to busy I kept wih 2 colors as my base. Here and there some stamps, writing and stickers and that is it.

img_8077

Ik hoop dat jullie hier weer wat inspriratie uit halen en ga vooral kijken bij de andere dames voor nog meer inspiratie!

Hope on over at the blogposts from the other DT members for more inspiration!

groetjes,

Sandra 🙂

Blogshare DTmembers

Julie Kettlewell

Constanze Wirtz

Tina Gillespie

Anna Pickering

Sandra Korten <= you are here

Delys Cram

Linda Dalke

Elizabeth Richards

Allison Okamitsu

 

2 comments

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)