Producten bestellen

 Iets leuks gezien in de catalogus? En je wilt een bestelling plaatsen. Dat kan. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die ik aanbied.

Een bestelling plaatsen kan 3 verschillende manieren:

Plaats je een bestelling voor de eerste keer bij mij of is je bestelling boven de €50,- (excl verzendkosten) dan zijn de verzendkosten voor mijn rekening.  

  • Door mij een mail sturen. Vermeld daarin de naam van het product en het artikelnummer en natuurlijk je adresgegevens. Zodra ik het volledige te betalen bedrag ontvangen heb, bestel ik je spulletjes. Ik plaats dan de bestelling op jou naam en het wordt binnen Nederland rechtstreeks naar je huis verzonden (verzendkosten zijn € 5,95 ongeacht gewicht v h pakket) 
  • Via de verzamelbestelling. Dit is een bestelling van meerdere klanten in een order. Deze vorm van bestellen is bedoeld als je onder de €50,- producten besteld.  Ik laat deze bestelling bij mij thuis bezorgen en je kunt het bij mij ophalen. Betalingen moeten op tijd binnen zijn. Is je betaling niet binnen, de dag voor bestelling, dan bestel ik niet voor je. (streng, ik weet het maar helaas is deze waarschuwing noodzakelijk) Zodra je spulletjes binnen heb geef ik je een seintje, middels een mail of telefoontje. Geen stampin’ rewards.  Hieronder vind je de data van de verzamelbestellingen. 
  • Via mijn webwinkel. Bestellingen worden rechtstreeks naar je huis verzonden vanuit het magazijn van Stampin’ Up!. Verzendkosten zijn €5,95, ongeacht het gewicht van je pakket. Via de webwinkel kan op dit moment alleen nog betaald worden met een credit card.

Let op: Bij een bestelling van meer dan €200,- krijg je  Stampin’ Rewards. Dit zijn extra €€ die je van Stampin’ Up! krijgt om bovenop je bestelling te besteden.  Hieronder vind je een overzicht met het percentage wat je krijgt.  B.v. Heb je een bestelling van €200,- dan krijg je van Stampin’ Up! nog een 10% extra om te besteden over je bestelbedrag (excl verzendkosten) dit is +/- €20,- Feestje toch??

Woon je in Belgie? Dan is het ook geen probleem. Dan stuur ik je pakketje naar het dichtsbijzijnde Kialapunt aan de Nederlandse grens. Of je komt het bij mij thuis ophalen. Etten-Leur is tenslotte niet ver van de grens. :)

Data Verzamelbestellingen

 

21 november 

24 november

26 november (laatste kans voor je sinterklaascadeautjes)

28 november

30 november

05 december

12 december

15 december (laatste kans voor je kerstcadeautjes)

In november en  december zal ik elke week op dinsdag een bestelling de deur uit doen. Om zo je Sint/Kerstcadeautjes op tijd in huis te hebben.

Via dit onderstaand formulier kun je een bestelling plaatsen. Of je vraag stellen. Ik zal binnen 2 werkdagen je mail beantwoorden. 

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. 

groetjes,

Sandra :)

mail: korten@ziggo.nl

Hieronder vind je een overzicht van de stampin’ rewards.

%d bloggers liken dit: