Bestellen

 Iets leuks gezien in de catalogus? En je wilt een bestelling plaatsen. Dat kan. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die ik aanbied.

Een bestelling plaatsen kan 3 verschillende manieren:

 1. Door mij een mail sturen. Vermeld daarin de naam van het product en het artikelnummer en natuurlijk je adresgegevens. Zodra ik het volledige te betalen bedrag ontvangen heb, bestel ik je spulletjes. Ik plaats dan de bestelling op jou naam en het wordt binnen Nederland rechtstreeks naar je huis verzonden (verzendkosten zijn € 5,95 ongeacht gewicht v h pakket) 

  Woon je in Belgie? Dan is het ook geen probleem. Dan stuur ik je pakketje naar het dichtsbijzijnde Kialapunt aan de Nederlandse grens. Of je komt het bij mij thuis ophalen. Etten-Leur is tenslotte niet ver van de grens. 🙂

  Plaats je een bestelling boven de €50,- (excl verzendkosten) dan zijn de verzendkosten voor mijn rekening.  

  Heb je een bestelling van meer dan €200,- dan kom je ook in aanmerking voor Stampin’ Rewards. Hieronder vind je een overzicht met het percentage wat je krijgt. b.v. Heb je een bestelling van €200,- dan krijg je van Stampin’ Up! nog een 10% extra om te besteden over je bestelbedrag (excl verzendkosten)  Feestje toch??

 2. Via de verzamelbestelling. Dit is een bestelling van meerdere klanten in een order. Deze vorm van bestellen is bedoeld als je onder de €50,- producten besteld.  Ik laat deze bestelling bij mij thuis bezorgen en je kunt het bij mij ophalen. De verzendkosten van deze order (5,95) zijn voor mijn kosten. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling door mij te laten opsturen middels BrievenbuspostPost NLKialapunt of  DHL 

  Betalingen moeten op tijd binnen zijn. Is je betaling niet binnen, de dag voor bestelling, dan bestel ik niet voor je. (streng, ik weet het maar helaas is deze waarschuwing noodzakelijk) Zodra je spulletjes binnen heb geef ik je een seintje, middels een mail of telefoontje. Geen stampin’ rewards.  Hieronder vind je de data van de verzamelbestellingen. i.v.m. Sale A Bration zullen er in de maanden januari, februari, maart, meerdere data zijn

 3. Via mijn webwinkel.

Bestellingen worden rechtstreeks naar je huis verzonden vanuit het magazijn van Stampin’ Up!. Verzendkosten zijn €5,95, ongeacht het gewicht van je pakket. Via de webwinkel kan op dit moment alleen nog betaald worden met een credit card.

Heb je een bestelling van meer dan €200,- dan kom je ook in aanmerking voor Stampin’ Rewards. Hieronder vind je een overzicht met het percentage wat je krijgt. b.v. Heb je een bestelling van €200,- dan krijg je van Stampin’ Up! nog een 10% extra om te besteden over je bestelbedrag (excl verzendkosten)  Feestje toch??

 

Data Verzamelbestellingen

zondag 8 januari

zondag 15 januari (betaling binnen voor 14 januari)

zondag 29 januari (betaling binnen voor 28 januari)

zondag 12 februari (betaling binnen voor 11 februari)

zondag 19 februari (betaling binnen voor 18 februari)

zondag 26 februari (betaling binnen voor 25 februari)

zondag 5 maart (betaling binnen voor 4 maart)

maandag 20 maart (betaling binnen voor 19 maart)

zondag 26 maart (betaling binnen voor 25 maart)

 

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. 

groetjes,

Sandra 🙂

mail: korten@ziggo.nl

tel/whatsapp: 00 31 (0)6 410 48 662

Hieronder vind je een overzicht van de stampin’ rewards.
Tijdens de SALE A BRATION periode gelden er andere stampin rewards.
Bij een gekwalificeerde party/bestelling (€275 krijg je €27,- extra te besteden. Kijk hier voor meer informatie