Challenge #71: Kleuren Challenge – 8 januari – Bermuda Bay

Deze week s mijn team aan de beurt voor de SU-per challenges.  En dit keer geen kaartje van mij maar een Project Life spread. Ik moet nog een paar weken afmaken wegens een achterstand.
Dit zijn de kleuren die we gebruiken voor de challenge.

Zoals je ziet heb ik  de Stampin’ Up! PL  “Every day Adventure” kit + “accessory” kit gebruikt als basis. De kurk letter en cijfers komen uit de “Happiness Is” accessory kit.

Mijn 3×4″ journaling kaartjes heb ik een beetje opgepimpt met sterretjes en dots in de kleur Blushing Bride. Zo geef je net iets meer aan je kaartje zonder dat het stempeltje heel erg opvalt. De dots is uit de Sale-A-Bration folder, “Best day ever”.
De sterrretjes daarin tegen komen uit de stempelset “Perpetual Birthday Calender“. Deze set kun je in combinatie gebruiken met de Birthday Calender kit.

Vaak kijk ik naar een stempelset of er meerdere mogelijkheden mee zijn. En dat kan dus ook met deze set. Natuurlijk heb ik hem gebruikt voor de kalender maar de kleine stempeltjes lenen zich ook uitstekend om et achtergrondjed mee te maken. Of in dit geval voor Project Life. 
De komende periode zal ik jullie meer voorbeelden laten zien met de set. 
Op de tweede layout (rechterkant v spread) had ik wat meer ruimte nodig voor mijn verhaal. Ik heb daarom twee kaartje met washi tape op elkaar geplakt. Het onderste kaartje zit on de page protector, de tweede werkt als een flapje.
 

Bij de foto linksboven heb ik een extra 10×15 cm hoesje op de zelfde manier vast gemaakt waardoor ik twee extra foto’s kwijt kon zonder dat ik een extra page protector er tussen moest zetten. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om bij SU-per Challenges een keer geen kaartje maar Project Life uitvoering te zien. 
Ik daag jullie bij deze om de uitdaging aan te gaan. 
Groetjes
Sandra :) 
Advertenties

One comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.