Creatieve Harten Bloghop – Love is in the air

12654361_10208707610114283_8711447859644778013_n

Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten! Het is bijna Valentijnsdag en daarom showen we vandaag een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Love is in the Air”.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke nieuwe producten van Stampin’ Up!
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

IMG_0469

Memories in the making Project Life Bundle

Dit is mijn kaartje. Voor mijn lieve Valentijn! In eerste instantie zou ik een mini foto album maken met de kaartjes van Project Life. Maar pech zit in een klein hoekje. Ik kon geen foto’s afdrukken omdat mijn computer gecrasht is. :(
Gelukkig heb ik een hele lieve man (lees: Valentijn) die ontzettend handig is met computers. Dus hij doet het weer en alles is gered. Het albumpje kreeg ik echter niet op tijd klaar voor de bloghop. Dus heb ik er een andere twist aan gegeven. Ik liet eerder deze week al een sneak peek zien van de voorkant van mijn album. Deze heb ik gekopieerd naar de kaart.

De basis is Whisper White en met daar bovenop een laag vellum met gouden dots. Bovenop de doily heb ik twee kaartjes gebruikt van de WAANZINNIG leuke Project Life set “Memories in the Making”.  Deze leuke set zit tjokvol frisse kaartjes. En alsof dat niet genoeg is kun je een aanvullende set gratis uit de de Sale A Bration kiezen bij iedere bestelling van €60,-.

IMG_0470

Twee kaartjes heb ik geponst met een 2″ cirkelpons. Als je goed kijkt zie je op het donker roze kaartje kleine hartjes zitten. Deze komt zo kant en klaar. Op het witte PL kaartje zie je een cirkel met “Happiness” Eronder heb ik met de bijpassende PL stempelset de tekst gestempeld. Tevens binnenin. Zo wil ik laten zien hoe veelzijdig de set zijn. En ECHT niet alleen maar voor PL.
Het woordje “Hello” heb ik uit dazzling diamonds glitterpapier gestanst. En vervolgens met inkt gesponst met Watermelon Wonder. Zo kun je het glitterpapier in alle kleuren maken. Let wel op dat het iets kan afgeven.

IMG_0468

Binnenkant kaart

Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van Annette. Ik ben benieuwd welk mooi project zij deze keer heeft gemaakt.

*Onderaan de blogpost staat een lijst met namen met linkjes naar alle deelnemers en de volgorde van de bloghop*

Groetjes,

Sandra :)

12474000_1212696912093801_4602811005348598522_o

12628526_1212697095427116_7816463818156617028_o

Deelneemsters

Caroline v.d. Straaten

Lotte Noordzij

Karin van Veen

Helmy Goyer

Leonie Geertsema

Yolanda Pasterkamp

Carola Gillich

Dominique Bergen

Jolanda Meurs

Diana van Otterlo

Henrike Heikoop

Danielle Bennenk

Eveline van Heijst

Nina Janssen

Carolien Boone

Sandra Korten

Annette Koolmees

Elly Kreutzer

Monique de Kok

Linda den Besten

Hélène den Breejen

Angélique Nederpel

Advertenties

28 comments

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.