Creative Stampin’ Weekend – Lente editie

15288699_10210916533373944_663835582526027067_o

Een weekend gevuld met uitdagende projecten, gezelligheid en leuke verrassingen. Er is ruimte en tijd om heerlijk te ontspannen en creatief aan de slag te gaan met de mooie producten van Stampin’ Up!

Wij verzorgen de faciliteiten, materialen, projectbeschrijvingen, begeleiding, eten en drinken. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is goede zin. 

Inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen op Landgoed Biestheuvel te Hoogeloon (meerpersoonskamers). Voor beddengoed wordt gezorgd. Bekijk de video voor een impressie.
  • Maaltijden: Vrijdagavond, zaterdag en zondag. Er wordt rekening gehouden met speciale voedingswensen. Aanwezigheid snackbuffet (hartig, zoet en gezond). Drinken: Koffie, thee, water, frisdrank en sap. Alcoholische dranken zijn toegestaan, maar worden niet verzorgd.
  • Diverse creatieve projecten, incl. Stampin’ Up! materiaalpakketten, projectbeschrijvingen, begeleiding en inspiratietafels.
  • Gebruik van onze Stampin’ Up! stempels, inkten, markers, ponzen, Big Shots en stanssets.
  • Surprise goodiebag, prijzen en andere verrassingen! 

Kosten per persoon € 195,00

Wil je er bij zijn?

Vul dan snel het aanmeldingsformulier in: http://bit.ly/2gFQXCb

Let op: Inschrijving sluit 1 februari 2017! Om zeker te zijn van een plaats (er is plek voor max. 21 personen) vragen we een aanbetaling van € 50,00. Je aanmelding is pas definitief wanneer de aanbetaling is ontvangen. Op dat moment krijg je o.a. toegang tot de exclusieve Creative Stampin’ Weekend Facebookgroep, ontvang je onze speciale nieuwsbrief en t.z.t. gedetailleerde programma informatie. De rest van het bedrag (€ 145,00) dient uiterlijk op 17 februari ’17 overgemaakt te zijn.

Indien bij annulering jouw plek ingevuld kan worden door iemand anders, ontvang je het bedrag terug.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Stuur ons dan een mail onlinestampinpartynl@gmail.com of een PB via Facebook.

 

In het filmpje zie je een impressie van onze locatie. Gelegen op een landgoed in de Kempen. Een prachtig stukje natuur in Brabant. Prachtige ruime kamers incl badkamer. Een knusse huiskamer incl keuken. Gezellige workshopruimte. En niet geheel onbelangrijk: gratis Wifi! 🙂 

groetjes,

Sandra, Eveline, Danielle en Hilde