Focus Favoriet – inkleuren met alcohol markers

Hoi en welkom bij weer een nieuwe focus favoriet. Dit keer inkleuren met alcohol markers. Onze Stampin’ Blends. Op het moment dat ik deze kaarten maakte en het blogbericht schrijf, zit ik in de tuin met een graadje of 30 in de schaduw…. Dus het idee van kerst koelt mij een beetje af. :)

Ik ben geen expert voor wat betreft het inkleuren van stempelafdrukjes. Mooie overgangen, schaduweffecten zijn niet aan mij besteed. Maar ik wil jullie graag meenemen in mijn stap voor stap inkleuren met de blends.

Zoals je ziet heb ik 2 kerstkaarten gemaakt. Deze bundel komt uit op 5 september voor jullie als klanten. Dan gaat onze nieuwe herfst/wintercatalogus live!! Als demonstratrice kon ik de spulletjes al ruim een maand eerder aanschaffen om zo alvast leuke voorbeelden aan jullie te laten zien. :)

binnenkant kaart kerstman

Kerstkaarten maken is productiewerk. En om dit te vergemakkelijken heb ik de Stamparatus gebruikt.

 • Stans eerst op een vel zoveel mogelijk uit. Leg je stansjes ver genoeg uit elkaar om straks je stempeltje erin te kunne leggen. Bewaar het negatieve blad.
 • Leg het negatief in je Stamparatus. zie plaatje 1
 • Dan leg je je stempeltjes in het negatieve gedeelte. Pak de stempeltjes op met je “deurtje”. Je leg je uitgestanste vormpjes weer terug in het negatieve gedeelte. zie plaatje 2
 • Beinkt je stempeltjes en druk het af. zie plaatje 3
 • En voilà! Je hebt in een keer heel veel afdrukjes. En dit kun je blijven herhalen tot je het aantal afdrukjes hebt die je nodig denk te hebben. 

Ik ben begonnen om de kerstman in te kleuren met Cherry Cobler, een mooie donker rode kleur. Deze is verkrijgbaar in een setje van licht en donker.

 • Eerst heb ik de zijkanten een beetje aangezet met de donkere cherry cobbler.
 • En dan eroverheen met de lichte versie. Hierdoor krijg je een beetje diepte effect.
 • Zijn baard is natuurlijk wit maar om toch een beetje kleur eraan te geven heb ik de lichte versie van Pool Party gebruikt. Dit is een mooie licht blauwe kleur. Wederom weer alleen de  zijkanten. En toen met de kleurloze marker er overheen.
 • Het papier is op dezelfde manier gedaan maar dan met Smokey Slate.
 • Voor zijn gezicht heb ik de Ivory gebruikt. 

De achtergrond:

 • Hiervoor heb ik maar 2 kleuren gebruikt. Bermuda Bay en Pool Party. Zowel in de lichte als de donkere kleuren.
 • En dit is zo simpel…. Begin met de donkerste kleur en werk vervolgens naar de lichtste kleur. Zie 3de plaatje. En stans het rondje uit.

Afmetingen kaarten:

 • Basis 10,5 cm x 14,8 cm
  front 10 cm x 14,3 cm
  Whisper white 9,5 cm x 13,8 cm geembossed met de Softly falling embossingfolder
 • binnenkant kaart: 10 cm x 14,3 cm

 

binnenkant kaart kerstvrouw

Wil je ook meedoen aan deze uitdaging? Zie hieronder de regels voor de uitdaging en meld je aan bij onze facebookgroep door op het plaatje te klikken.

Stampin’ Up! spulletjes bestellen? Ik verzorg graag je bestelling. Dit kan op 2 manieren. Via mijn webshop (middels creditcard) of door mij een mail te sturen met daarin je bestelling. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op. Bestellingen boven €50,- worden gratis naar je verzonden. 

Deze maand gelden ook nog de bonusdagen. Bij elke €60,- aan bestelling krijg je een voucher van €6,-, bij €120,- zijn dit 2x €6,-. enz, enz.

De gehele maand augustus is ook nog mijn eigen maandelijkse kit “Pop of Petals” te verkrijgen. Bij aanschaf van deze 3 producten krijg je van mij een pak Thick Whisper White. Zie hier voor deze actie.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je mij mailen via korten@ziggo.nl En ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

groetjes,

Sandra :)

Gebruikte producten:

 

Advertenties

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.