Funfold kaart – Creative harten bloghop

Hoi en welkom op mijn blog. Leuk dat je langs hopt om inspiratie op te doen bij de Creatieve Harten Booghop. Deze keer maken we een funfold kaart gemaakt met diverse mooie producten van Stampin’ up!.

Mijn kaart is een Cross-over Gatefold kaart. Het idee van deze kaart is van Susan Campfield. Ik was op zoek naar een leuke kaart om voor de happy mail swap van Online Stampin’ Party NL. Ik heb de maten omgezet naar cm en het ontwerp een beetje eigen gemaakt.

Een paar dagen geleden is de nieuwe herfst/winter catalogus live gegaan en ik heb de prachtige nieuwe suite gebruikt om deze kaart te maken. Brightly Gleaming, een prachtige set met kerstballen, donker blauw/groen met koper. Ik was meteen verkocht.

De kaartbasis is eigenlijk heel simpel. Ipv dat je vouw in het midden hebt. Ril je de vouw op 2 plaatsen. Op 7 en 21 cm.
Twee panelen er bovenop die je ieder aan een kant vastplakt.
Aankleden en klaar. :)
Wil je nu de complete werkbeschrijving van deze kaart. Doe dan mee aan de Happy Mail Swap van Online Stampin’ Party NL.

Inschrijven kan door op het plaatje te klikken. Of via de link op de facebookpagina.

Wil je nu ook een de producten van Stampin’ Up! uitproberen. Denk dan een na over een Stampin’ Up! party bij jou thuis of kom gezellig langs op een van mijn workshops!

Zondag 15 september hou ik een catalogusparty. Tijdens deze middag gaan we aan de slag met een paar nieuwe producten uit de herfst/winter catalogus. En kun je de producten live bekijken. Tevens zal ik een groot aantal voorbeelden hebben staan. Kom je ook?

Genoeg gelezen. Hop nu lekker verder voor meer inspiratie met Funfolds!! Klik op de kikker hieronder om naar het volgende blog te gaan.

Alle gebruikte producten zijn verkrijgbaar via mijn webshop of door mij een mail te sturen. Ik verzorg graag je bestelling. Onder het tabje “Bestellen” vind je de 2 mogelijkheden die ik aanbied. En hoe je gratis in aanmerking komt voor onderstaand bedankje van de maand door de hostesscode te gebruiken.

Gebruikte producten
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50
Advertenties

8 comments

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.