Home for Christmas

Ik had nog niet echt de tijd gehad om mijn nieuwe spulletjes van de herfst/winter catalogus te freubelen. Dit weekend ben ik er echt eens voor gaan zitten. Het laatste weekend van de zomervakantie is altijd een beetje relaxen, voorbereiden op het nieuwe schooljaar, enz… En voor mij is dat dit keer voorbereiden voor de workshop van volgende week.

De kaarten zijn klaar die we gaan maken maar ik wil natuurlijk ook andere voorbeelden laten zien. Het resultaat van deze projectjes zien jullie volgende week maar ik wil jullie wel alvast deze laten zien.

Het is een grote knijper die als kaarthouder gaat fungeren tijdens onze workshop.
En ik ben verliefd geworden op dit hertje. Hij komt uit het nieuwe designpapier “Home for Christmas”. Een Vintage lijn. Geweldig!! De hele serie is gewoonweg om op te vreten. Een kant van de vellen is vol met kerstmannen, hertjes, besneeuwde huisjes en kerststerren. Dus ook ideaal voor de knippers onder ons!! De andere kant is wat rustiger. Waardoor je goed kunt combineren.

Ik heb de knijper beplakt met een stukje designer papier. De ster is Pool Party en deze heb ik door de nieuwe embossingfolder “Softly Falling” gehaald. kleine dotjes. Het goud is met de tree pons uitgesponst. En het hertje heb ik…. Jawel…. uitgeknipt. #trotsopmijzelf

De tekst komt uit de nieuwe kerstset “Jolly Christmas”. Het is niet de volledige tekst hoor. Ik heb deze gestempeld en daarna de woordjes uitgekozen die ik wilde gebruiken als tekst. Zo kun je dus een totaal andere tekst creëren. :)

A.s. dinsdag gaat de nieuwe catalogus in. Heb jij hem nog niet in huis, maar je wilt hem wel ontvangen. Stuur mij dan een mailtje en ik stuur hem tegen verzendkosten (€2,76) naar je op. Of vraag je eigen demonstratice naar de catalogus.

Nog een fijne zondag!

groetjes,

Sandra :)

PS: deze komende week zal er nog steeds geen Makkelijke Maandag Video zijn ivm technische problemen. De kaart verschijnt wel op mijn blog. :)

Advertenties

One comment

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.