On Stage 2017 swap kaartje

 

Hoi allemaal,

Daar ben ik weer. Terug van weggeweest. Het was even druk druk druk, met werk, workshops en mijn gezin natuurlijk. Maar na gisteren weer opgeladen met nieuwe energie. :)

Gisteren de 11 van de 11 reisde ik samen met een aantal teamgenootjes af naar de jaarbeurs Utrecht, waar OnStage Local werd gehouden van Stampin’ Up!. 2x per jaar terugkerend evenement waarin een catalogus wordt gelanceerd. Dit keer voor de voorjaars/zomer catalogus.

Het was een weerzien van vriendinnen en “oude” bekenden. En weer nieuwe demonstratrices leren kennen. Heel gezellig. Hierboven zie je een paar van de foto’s van die dag.

De dag begint altijd met swappen. Kaartjes, projectjes, doosjes die we een veelvoud maken en met elkaar ruilen. Om zo ideeën op te doen.

Mijn swap was een technieken kaartje. De Smack Down Techniek. Gezien van een andere demonstratrice. In haar filmpje laat ze het zien maar ik heb er zelf ook een filmpje in het Nederlands van gemaakt. Ik had 2 verschillende kaartjes. Een in de winterversie en een met bloemen. 

Veel kijk plezier!!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.