Online Stampin’ Party – Sketch

Springsteen-2

Hallo en welkom bij onze Online Stampin’ Party. Iedere maand geven wij via facebook een Online Stampin’ Party. en omdat het vakantie is en niet iedereen aanwezig is of omdat het “misschien” wel erg warm is om te fröbelen deze avond hebben wij een sketch bedacht. En je krijgt hiervoor 1 week de tijd!! Uit alle inzendingen kiezen wij dan 1 winnaar. Deze wordt op zondag 14 augustus te 19:00 uur bekend gemaakt. Hij/zij zal een prijsje thuis gestuurd krijgen!! Hieronder vind je de voorwaarden om mee te kunnen doen. :)

Voorwaarden om mee te kunnen doen:

  • Er moet minstens 1 Stampin’ Up! product duidelijk zichtbaar zijn gebruikt. (Cardstock en inkt tellen niet mee).
  • Combineren met andere merken mag. Het hoeft echt niet alleen maar Stampin’ Up! te zijn. :)
  • Je inzending moet voor 23:00 uur op 11 augustus binnen zijn.
  • Upload je inzending in evenement op onze facebookpagina
  • Geen facebook. Mail een foto van  je kaart/3d project/scrapbooklayout/ enz… naar korten@ziggo.nl
  • Je mag meerdere keren inzenden.

Je hoeft dus geen blog te hebben om mee te  doen. Het gaat ons om jullie te inspireren met de prachtige producten die Stampin’ Up! heeft. Ben je nog niet aangemeld bij onze Online Stampin’ Party facebookpagina? Meld je dan alsnog aan en ga naar het evenement. Wij vinden het gezellig als je mee wilt doen!

Sketch augustus

De sketch of ontwerp van de kaart komt van een geweldig teamlid van het Artisan Team van Stampin’ Up! Amy O’Neill. Dit team heeft 2x per maand een bloghop waarin zij de mooiste creaties laten zien met de producten van Stampin’ Up! Het team bestaat uit demonstratrices vanuit verschillende aangesloten landen. Nederland wordt door maar liefst twee demonstratrices vertegenwoordigd. Inge Groot en Chantal de Kaste. Het is echt de moeite waard om dit team te volgen! Bloghops vol met inspiratie!!

Dit is mijn versie van de kaart.

IMG_0730

Ik heb gebruik gemaakt van het designpapier “pink of pop” in combinatie met de geweldige flamingo stempelset “Pop of paradise”. ik vind m geweldig. De flamingo heb ik in twee kleuren gestempeld. Eerst de basis gelegd met licht roze “pink piroutte” en toen met een spongedauber met donker roze “melon mambo” er deels overheen gesponst.

IMG_0731

Het dikke bakerstwine heb ik uit elkaar gedraaid. Waardoor het een totaal andere look krijgt. De tekst komt uit de stempelset “Thoughtful banners”. Deze set bevat verschillende woorden waarmee je een eigen tekst kunt maken. Ik heb vervolgens de flamingo een laagje glitter gegeven met de clear Wink of Stella glitterbrush. En nog een paar sequins om het geheel af te maken.

Zo zie je maar dat een sketch helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Veelal komen mijn ideeën juist van een kaart of sketch om er vervolgens mijn eigen draai aan te geven.

Nu is het jullie beurt! Wij zijn erg benieuwd wat jullie er van maken!!

Volgende maand  er weer een nieuwe online party voor jullie klaar.

groetjes,

Sandra, Danielle, Eveline en Hilde

Online Stampin’ Party 

 

Gebruikte materialen: 

One comment

Geef een reactie