Online Stampin’ party

klik op het plaatje om naar de facebookgroep te gaan.

klik op het plaatje om naar de facebookgroep te gaan.

Ken je dat? Heel veel stempels, inkten en papier in huis maar inspiratieloos. Teveel keuzes waardoor er niets uit je handen komt. Dan hebben wij de oplossing voor je. Doe mee met onze maandelijkse Online Stempel Party!! Gewoon vanuit je eigen huis achter je computer. 🙂


Wij hebben onze krachten gebundeld en gaan vanaf nu elke 1ste donderdag van de maand deze Online Stempel Party’s organiseren met een stempelset in de hoofdrol. Om jullie zo meer inspiratie te geven. En wie zijn wij? 
Hilde Suykerbuyk, Eveline van Heijst, Danielle Bennenk en ik.

Wat kun je op onze facebookpagina allemaal verwachten:
1. Online Stampin’ Party – Thuis, achter je computer, een leuk project maken met onze aanwijzingen. Vindt plaats op iedere 1e donderdag van de maand.

2. Design Challenges – Iedere 3e donderdag van de maand dagen we je uit om een kaart en/of project te maken aan de hand van onze challenge van die maand: Kleur, thema of sketch. Met de challenge zijn leuke prijsjes te winnen!

3. Virtual Party – Eén keer per kwartaal houden we op de FB-groep een virtuele party waarbij iedere keer een bepaald thema centraal staat. We tonen filmpjes, spelen spelletjes en natuurlijk wordt er ook wat gemaakt 🙂We zullen de virtuele party ruim van te voren aankondigen.

4. ‘Happy Mail’ Swap – Iedere 2 maanden organiseren we een ‘Happy Mail’ swap. Je schrijft je in, vervolgens wordt je aan iemand gekoppeld. Deze persoon stuur je een leuk project dat je maakt m.b.v. een handleiding die je van ons krijgt. Denk aan een mini-album, fun fold kaart, etc.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! En ben je nog niet aangemeld voor onze pagina. Ga er dan gauw naartoe. Want wat is er leuker om met anderen je passie voor stempelen en Stampin’ up! te delen!

Hier is de directe link. Pagina is geheel vrijblijvend.

https://www.facebook.com/groups/onlinestampinpartynl/

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten via het contactformulier hieronder.

groetjes,
Sandra, Eveline, Hilde en Danielle