Retire Lijsten online

Vanaf nu is de  RETIRE LIJST online. Hierin staan de producten die NIET meegaan naar de nieuwe jaarcatalogus die op 4 juni uitkomt. En hiervoor geldt OP=OP!!

Er zijn 3 lijsten:

Deze laatste is een beetje verwarrend. Zoals je weet is Stampin’ Up! langzaam aan het overstappen van woodmount en clearmount stempelsets naar Cling stamps. in de lente/zomer catalogus en de SAB werden deze al aangeboden. Er zijn echter nog heel veel “oude” sets in voorraad en we bevinden we ons nu in de overgangsfase. Dat is waarom de wood- en clearmount sets op de retirelijst staan. Deze zijn verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt tot 3 juni. Deze sets zijn op 4 juni wel weer verkrijgbaar maar dan als Cling stempelset. Op de lijst hieronder zie je over welke sets het gaat.

Ervaring leert dat producten die op deze lijst staan HEEL snel uitverkocht raken. Er staan ook bundels in die wel door gaan maar niet meer als bundel te verkrijgen zijn in de nieuwe jaarcatalogus. Voorbeeld is de Forever Lovely. De gaat wel door maar niet meer als bundel waarin je 10% korting krijgt. 

Dus zijn er nog sets, papier, in color 2017-2019 inkten, refills die op je lijstje staan, mail/ whatsapp mij dan. Ik verzorg graag je bestelling. Betaling kan via een Tikkie, Paypal of per overschrijving. Zodra ik het bedrag ontvangen heb zal ik je bestelling plaatsen. :)

Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden (binnen Nederland) Voor meer informatie over het bestellen en verzenden verwijs ik je naar deze pagina.

Heb je nog vragen over deze lijsten. Mail mij dan even op onderstaand mailadres. Ik help je graag.

Groetjes,
Sandra Korten
mail: korten@ziggo.nl
Tel/whatsapp: 0031 6 41048662

Advertenties

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.