SALE A BRATION

Het feestje van het jaar is begonnen. Sale A Bration. Want voor iedere €60,- die jij besteed aan een bestelling mag je een gratis product uitkiezen uit de speciale Sale A Bration folders. In de menubalk rechts staan beide online folders. Maar er is nog veel meer leuks aan deze Sale A Bration. Omdat Stampin’ Up! 35 jaar bestaat hebben ze naast hun standaard €27,- extra aan Stampin’ Rewards bij een gekwalificeerde bestelling (€275,- of meer) er iets nog iets extra’s bovenop gedaan.

Ik heb het hieronder in het kort in een plaatje weergegeven. Onder het plaatje leg ik het wat uitgebreider voor je uit.

Stampin’ Up! party geven

Een feestje geven is leuk toch? En een feestje geven met je favoriete Stampin’ Up! producten helemaal!! En nu is het de periode om een stempelfeestje te geven! Want als gastvrouw ontvang je bij een gekwalificeerde party (verkoop van €275,-) een extra €27,- aan stampin reward om te besteden boven op het percentage wat je krijgt van je totale verkoop tijdens dit feestje. Maar je kunt ze ook inleveren om als (Hobby)demonstratrice in te stappen. wil jij nu ook een stempelfeestje thuis of op een locatie geven. Neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden. mail: korten@ziggo.nl of telefoonnummer: 06 41048662

Starterspakket aanschaffen met korting

Nu is het ook de perfecte tijd om te profiteren van een leuke korting op je producten. Door in te stappen als (hobby) demonstratrice. Wil jij ook voor €175,- aan producten uitkiezen en maar €129,- betalen? Dat kan. Schaf het starterspakket aan. Je hebt tijdens de Sale A Bration periode de keuze uit 2 opties:

Optie 1 :  Betaal €129,- en kies voor €230,- aan producten uit. (€101,- aan gratis producten die je mag uitzoeken.)

Optie 2: Betaal €160,- en kies voor €230,- aan producten uit en ontvang de Craft & Carry tote erbij. (€70,- aan gratis producten en een tote voor €31,-)

Door deze extra’s verdien je de €129,- bijna weer terug en heb jij voor heel weinig, heel veel Stampin’ Up! spulletjes!! Een echte aanrader dus. 

Er zitten geen verborgen wurgcontracten aan het instappen. Want na 3 maanden stap je gewoon weer uit. Klik hier en lees de voorwaarden. Als je wilt aanblijven om van de kortingen te blijven profiteren, dan is de voorwaarde dat je elke 3 maanden een “omzet” van €371,06 (300CSV) te halen. Workshops zijn niet verplicht om te geven. Hieronder heb ik nog een paar extra leuke voordelen op een rijtje gezet. Mocht het je duizelen en heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op. Ik leg het je graag vrijblijvend aan je uit. :)

  • Je krijgt minimaal 20% korting op je volgende bestellingen.
  • Je komt in een heel gezellig en creatief  team terecht. Of je nu als hobby demo of als zakelijke demo start, dat maakt niets uit. Ik zal je bijstaan voor raad en daad.
  • Je bepaald zelf of je party’s en workshops gaat verzorgen. Is niet verplicht. Extra inkomsten als je wel party’s of workshops gaat verzorgen. Je beheert dus je eigen agenda.
  • Je kunt de gezellige Stampin’ Up! bijeenkomsten bijwonen, lid worden van de speciale facebookgroepen waarin een ieder zijn/haar creaties toont, raad en daad geeft.
  • Al met al een gezellige community om deel van uit te maken. 


Wil je na al dit, je direct aanmelden als (hobby)demonstratrice, klik dan op het plaatje.

link naar melding

Sandra Korten
mail: korten@ziggo.nl

%d bloggers liken dit: