Spotlight – Carousel Birthday

Deze week en volgende week hebben we leuke sneak peeks voor jullie in petto. Danielle, Eveline en Hilde hebben al wat laten zien. Allemaal nieuwe spulletjes uit de lente/zomer catalogus die op 4 januari 2017 officieel uitkomt. 

De producten die ik vandaag laat zien komen uit de “Cupcakes & Carousels suite” Een suite waarin een groot diversiteit aan leuke verjaardagsstempels, papiertjes en embellishments zitten. De stempelset heet “Carousel Birthday en heeft een bijpassende papierlijn ” Cupcakes & Carousels”.  Beetje vintage! Vandaar dat mijn kaartje er iets anders uit ziet dan jullie gewent zijn. Meer lagen!!! :)

Voor de kaart hoef ik eigenlijk niet veel uit te leggen. Hij spreekt voor zich. Ik heb wel een stempeltje van een circustent op het papier gestempeld. En het paardje heb ik deels met de wink of stella glitter brush pen gekleurd. 

Zaterdag 7 januari hou ik samen met Danielle en Hilde weer een open huis in Cafe Tivoli te Nispen. Dus heb je zin om langs te komen? Geef je dan nu op! Het is gratis entree en je krijgt de catalogus mee!!  Zie hier voor meer informatie. :)

Ik wens jullie voor nu hele fijne kerstdagen en ik ben dinsdag weer van de partij met een nieuw project!! En morgen kunnen jullie een kijkje nemen op het blog van Danielle voor een nieuw project!

Groetjes,

Sandra :)

One comment

  1. Lizzy says:

    Sandra, ik vind deze kaart echt SUPER! En wat een goed idee om de tent op de achtergrond te stempelen. Groetjes vanonder de kerstboom, Lizzy

Geef een reactie