Spotlight – Verpakkingen

13329813_10209361287973781_1780693110_n-2

img_8737

Hallo en welkom op deze dinsdagochtend.  De dagen worden kouder maar de gedachten worden warmer. Zeg ik maar. Want onze feestmaand staat voor de deur. En daar horen verpakkingen helemaal bij. Voor de Sint maar ook voor de kerst. Dit keer een verpakking voor onder de kerstboom. Geheel in NIET-traditionele kleuren. ;) 

Ik ben helemaal verzot op dit kleurtje. Sweet Suger Plum. Toen ik deze kleur voor het eerst zag moest ik wennen hoor. Eerlijk is eerlijk. Maar toen ik de suite zag in de wintercatalogus gecombineerd met dit specialty papier en glitters. Ja toen sloeg de vonk over.  

Ik heb een heel gemakkelijk doosje gemaakt. Met 1 A4 vel Sweet suger plum en een stuk specialty papier als deksel. Het papier is er voor om te kleuren met inkt. Er zitten namelijk diverse embossing printjes op. Deze heeft bijvoorbeeld sneeuwvlokken. Ik heb er dit keer niets mee gedaan. Gewoon zo gelaten. De verpakking moest rust uitstralen. Glitterlintje met een labeltje en klaar. 

De kaart die erbij hoort is een sneak preview op het projectje wat ik je morgen wil laten zien. ;)

Gisteren heb je de verpakking van Eveline kunnen zien en morgen is het weer de beurt aan Danielle en later in de week komt Hilde weer met een project.

Ik ben er morgen weer met een eigen projectje en vrijdag met een spotlightproject in het thema “verpakkingen”.

fijne dinsdag en tot gauw.

Sandra :)

Dit project heb ik gemaakt met onderstaande producten van Stampin’ Up! en zijn verkrijgbaar bij mij. Ik verzorg graag je bestelling. :) Bestellen gaat d.m.v een mailtje te sturen of via mijn webshop.

 

Stampin' Trimmer

€ 36,00
Simply Scored

€ 36,00

 

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.