Voordelig een starterspakket aanschaffen?

Wil je ook (hobby) demonstratrice worden en mijn team “Sparkling Hearts” komen versterken? Hieronder lees je welke leuke voordelen hier aan zitten. :)
  
Vind jij de producten van Stampin’ Up! ook zo leuk? En zou je ze wel voor iets goedkoper willen aanschaffen? Koop dan het productenpakket voor €129,- en kies voor €175,- uit!
 
Je krijgt dan de titel “onafhankelijk stampin’ up! demonstratrice” maar til daar niet te zwaar aan.
 
Ik zelf ben begonnen omdat ik mijn Stampin’ Up! stempels goedkoper wilde aanschaffen. Echter ben ik besmet geraakt met het stempelvirus om vervolgens workshops en party’s te geven. Maar dat hoeft absoluut niet!!
 
In mijn team zitten en aantal dames die het heerlijk vinden om gezellig te stempelen met elkaar. En er zijn er een aantal die ook party’s geven voor een leuke bijverdienste. Alles kan! Dus kom ook gezellig ons team versterken!
 
 Hieronder heb ik een aantal belangrijke punten op een rij gezet.

 Als onafhankelijk Stampin’ Up!® demonstratrice profiteer je van het volgende:
  • Koop het productenpakket voor €129,- en je mag producten uitzoeken ter waarde van €175,- (het zogeheten starterspakket)
  • Je krijgt minimaal 20% korting op je volgende bestellingen.
  • Je komt in een heel gezellig en creatief  team terecht. Of je nu als hobby demo of als zakelijke demo start, dat maakt niets uit. Ik zal je bijstaan voor raad en daad.
  • Je bepaald zelf of je party’s en workshops gaat verzorgen. Is niet verplicht. Extra inkomsten als je wel party’s of workshops gaat verzorgen. Je beheert dus je eigen agenda.
  • Je kunt de gezellige Stampin’ Up! bijeenkomsten bijwonen.  

Wil je geen (hobby) demonstratrice meer zijn en haal je het kwartaalomzet niet dan vervalt je demoschap automatisch. Dus geen kleine lettertjes of rare constructies. En niet geheel onbelangrijk. Geen inlevering van je spulletjes! Wil je wel aanblijven en blijven profiteren van de kortingen, dan moet per kwartaal €371,- besteden/omzetten.

 
Heb ik je al enthousiast gemaakt? Of heb je nog vragen. Bel mij? 
Ik leg het je graag uit. Geen druk, alles is vrijblijvend.
Ik wil wel dat je een goede beslissing neemt bij wie je eventueel instapt als demonstratrice.
 
Hopelijk tot gauw!  :)
 
Groetjes,
Sandra Korten :)
Tel: 00 31 (0)6 410 48 662 (tot 21:00 uur)
www.sandrakorten.com
 
 
http://www.stampinup.net/esuite/home/sanniesscrapzolder/jointhefun
klik hier om je aan te melden als (hobby) demonstratrice in mijn team.

%d bloggers liken dit: