Thanks for being you kaart

Sandra kortenwww.sandra.korten.comStampin' up!© 2016-2

Hebben jullie dat ook wel eens dat je een stempelset in het begin absoluut niet leuk vind maar naar mate je meer ervan ziet je denkt:”hmmmm, hij is toch wel leuk”. Nou dat had ik met de Botanical Blooms met bijpassende stansen.

Tijdens de conventie in Brussel zag ik m voor het eerst en dacht:”Hier kan ik niets mee! Nee, deze ga ik niet aanschaffen.” Maar nu heb ik hem toch in mijn bezit. De hele bundle nog al liefst! whahaha. En waarom vond ik ‘m niet leuk. Het waren de kleuren waarin ik deze kaartjes zag. Niet mijn kleurencombo. Maar in deze kleurtjes wel!

Met dit kaartje heb ik mijn eigen kleurenpalet gebruikt. Soft Sky, Pool Party, Daffodil Delight en Blushing Bride. En oh, wat verlang ik naar het voorjaar. Jullie ook?

Ik heb eerst op een stukje Whisper White met de sponge dauber de kleuren aangezet. Daarna uitgestanst met de Botanical Builder Framelits.

Sandra Korten, Stampin' Up! Botanical Blooms, #GDP027

Het frontje heb ik een klein beetje aangezet met de kleur Blushing Bride. Alleen waar ik de bloemen en blaadjes zou gaan plaatsen. Daarna de bloemen erop geplakt met de blaadjes. De tekst heb ik met wit embossing poeder op zwart gemaakt. Aan de binnenkant heb ik de rest van de tekst gestempeld.

Sandra kortenwww.sandra.korten.comStampin' up!© 2016-2

En zo heb je een heel simpel maar elegant kaartje.

#GDP027 Thank you

Met deze kaart doe ik tevens mee met de challenge op het blog van het Global Design Project  met als thema: Thank you.

Advertenties

32 comments

 1. Lia Faes says:

  Nou Sandra, ik vind hem prachtig geworden en mijn kast ligt vol met sets waarvan ik in eerste instantie niet helemaal overdonderd was, maar gaandeweg toch potentie in ging zien, zelfs de dinosaurussen hahahahaha

 2. Henin Monique says:

  Oei er zijn een paar foutjes in mijn bericht geslopen!
  Hier de verbeterde versie.
  Ik heb hem nog altijd niet. Niet mijn ding dacht ik. Tot ik nu jouw kaartje zie. Met deze kleurcombinaties vind ik het wel heel erg mooi!

 3. Monika Reeck says:

  Your card is so wunderbar wonderful
  I love how so soft the colors on your card
  pretty flowers and leaves Sandra
  I found your card at Global Design Project.
  I am happy to visiting you…are you living in Holland?
  beste Regards from me in Munich, Germany
  hugs
  Monika

 4. Michelle Last says:

  I love everything about this card, its my fave so far out of all the entries! The soft muted background and colours you have used for the background with the pop of black for the sentiment, just genius!

 5. Eveline van Heijst says:

  Wat een super leuke kaart San. Ik heb de stempels nu wel maar de dies nog niet. Die staan hier op backorder.

 6. Brian King says:

  Falling over. Sandra – this is so soft and sweet and AMAZING! What a brilliant card! Thank you so much for playing along with this week’s “Thank You” theme challenge at the Global Design Project.

 7. krista frattin says:

  I am late to the comments – no wonder you are a winner. this is a show stopper!!!!!!!!! I do not think I use enough Tempting Turquoise. Looks so sharp with that white! Thank-you for playing along with the Global Design Project!!

 8. Heather Robinson says:

  I liked what you said about whether or not to get Botanical Blooms and the matching dies because I remember feeling the same as you. The colors used in the catalog and by others were not ones I liked. Your colors are wonderful and much more to my taste. This is a beautiful card!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.