In the spotlight #8 recht uit het hart

13329813_10209361287973781_1780693110_n-2

 

IMG_7197

Hallo allemaal,

op deze zondag het laatste projectje met de stempelset “Recht uit het hart / Flourishing Phrases”. Hebben wij jullie al overtuigd dat het een prachtige bundel is.  Voor mij zal deze een set worden waar ik graag uit mijn kast zal pakken. Al is het alleen al voor de verschillende teksten.

IMG_7196

Vandaag de twee laatste kaartjes. Ik heb de bloem gestempeld met de 3 Ombre inkten die nieuw in de catalogus staan. We hebben de kleuren “Calypso Coral, Bermuda Bay, Rich Razzleberry”.

Ombre staat voor in elkaar overgaande kleurschakeringen. En dat is met deze inkten. 5 gradaties aan inkt in dezelfde kleur. Zoals je ziet in het plaatje hierboven. De techniek die hier voor nodig is, is dat je de stempel met een “op en neerwaartse beweging over de inkt dept. Of in cirkels. Dat is wat ik bij deze afdrukjes heb gedaan. Zo krijg je een gelijkmatig kleur verschil van licht naar donker.

IMG_7195

Hieronder vind je de video van Stampin’ Up! waarin zij laten zien hoe deze techniek gedaan moet worden.

Ik wens jullie nog een fijne zondag! Morgen beginnen we met een nieuwe spotlight en wel met  2 golden oldies. Flowershop en Petite Petals!! Kijk morgen op het blog van Eveline voor het eerste project. :)

En vanavond om 22:00 uur komt er nog een bericht op mijn blog want dan is het tijd voor onze blogshare “Memory Keeping with Stampin’ Up!”

groetjes,

Sandra :)

Alle gebruikte materialen kun je bestellen via mij. Dit kan door een mail te sturen (betaling door overmaking) of via de webshop (deze laatste is alleen via credit cards)

Product List

Advertenties

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.