In the spotlight – Love & Affection

13329813_10209361287973781_1780693110_n-2

Blogpost is also in English.

IMG_0732

Welkom bij een nieuwe verse week van In the spotlight. Deze week staat de Love & Affection stempelset centraal.

Welcome to yet another “fresh” in the spotlight. This week the Love & Affection stampset is our main focus.

Eerlijk is eerlijk, ik moest even wennen aan deze set. Maar nu ik de mogelijkheden zie grijp ik er steeds vaker naar. :) Het lijkt een clean and simpel kaartje. Maar er zitten diverse technieken op deze kaart. ik ben begonnen om de kleinste bloemen met wit te embossen. Vervolgens heb ik ze met een spongedauber beinkt met nieuwe in color “Flirty Flamingo”. Een zacht roze tintje. Het woordje “Love” heb ik uitgestanst en komt uit de “Sunshine wishes”stansset. En op dezelfde manier beinkt. Alleen aan de onderkant is meer aangezet met inkt waardoor je een donker naar licht (ombre) effect krijgt.

All is fair, this set had to grow on me. But as soon as I saw the many possibilities, I grab this set more often. :) It looks like a clean & simple card but I used different techniques to create this card.  First I began embossing the flowers and inking them with a spongedauber and the new in color “flirty flamingo”. This is such a soft light pink. Love it!! the “love” word is from the “sunshine wishes dieset. i used the same technique.

IMG_0733

Vervolgens heb ik een cirkel getekend op het papier om met de takjes een krans te stempelen. Daarna heb ik met een spongedauber het midden beinkt met dezelfde kleur groen, pear pizzazz

De tekst komt ook uit de set maar hier heb ik iets anders mee gedaan. Oorspronkelijk staat er “Sending a smile your way”. Ik heb eerst “sending” beinkt en gestempeld boven het woordje “Love” en daarna “your way” er onder gestempeld. Als je goed naar je stempels kijkt kun je er zoveel meer mee dan standaard de teksten te stempelen. Hier hou ik heel erg van.

Ik heb het paneel iets kleiner gesneden om er vervolgens  een stripje designerpapier en een smal strookje Flirty Flamingo achter te kunnen plakken. Om alles wat meer te laten uitspringen heb ik bijna alles bewerkt met mijn favorietje wink of stella clear glitter brush bewerkt. zelfs het smalle strookje flirty flamingo. :) Echt, ik blijf het gebruiken. #winkofstellaverslaving????

Then I draw a circle on the paper. And took the branch to create a wreath! And after that I used a spongedauber to ink the middle of the wreath lightly with the same green, “pear pizzazz”.

The text comes also from the set but I did not use the whole text. Just some parts of it. First I inked up the word “Sending” and stamped it above the “love” text. Then I inked up the words “your way” and stamped that below. I you take a good look at your textstamps you will find that there is so much that you can do with it. I just love doing that. 

I cut the panel smaller than the basecard. Because I wanted to put some designerpaper and a strip of flirty flamingo behind the panel. To spice it up a little I used my wink of stella clear glitter brush on almost everything. Even the small strip of flirty flamingo. :) I can not stop using this stuff!!

Ik hoop dat ik je weer wat meer ideeën heb gegeven voor deze set. Morgen staat er bij Danielle weer een pracht projectje op haar blog. Eveline en Hilde plaatsen kaartjes wanneer zij kunnen ivm drukte. :) Ik ben er donderdag weer!

I hope I gave you more ideas to use this wonderful set. Tomorrow there will be a project on Danielle’s blog. Eveline and Hilde will post when they can. Thursday it is my turn again.

Mocht je na het zien van deze kaart nog vragen hebben of over het bestellen van de Stampin’ Up! producten. Stuur mij een mailtje en ik help je graag verder. :)

Groetjes,

Sandra :)

mail: korten@ziggo.nl

Alle gebruikte materialen:

Big Shot

€ 120,00
Sponge Daubers

€ 6,00
Embossing Buddy

€ 7,50
Glue Dots

€ 6,50

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.