In the Spotlight – Recht uit het hart

13329813_10209361287973781_1780693110_n-2

 

IMG_7131

 

Ja, je ziet het goed. Een nieuwe serie. We hebben niet alleen onze krachten gebundeld met de Online Stampin party’s maar ook voor de “In the spotlight” serie. Vanaf vandaag zullen Danielle, Hilde, Eveline en ik een stempelset centraal laten staan. De gehele week zie je verschillende kaarten, projecten gemaakt met een bepaalde stempelset.

Deze week staat de nieuwe Nederlandse stempelen stansset “Recht uit het hart” (Flourishing Phrases). Deze nieuwe set heeft prachtige Nederlandse teksten die net even anders zijn dan alleen gefeliciteerd of beterschap.

IMG_7128

Ik heb vandaag een Z-fold kaart gemaakt. Mijn basis is een standaard 10,5×14,8 cm kaart. Echter heb ik de voorkant nogmaals op 7,8 cm gerild en naar buiten gevouwen. Zo krijg je een Z-vorm in je kaart.

De basis is de nieuwe incolor “Sweet Sugerplum” een mooie licht paarse kleur. Het designerpapier komt uit de Incolor designerpack 12″x12″, in de bijpassende kleur. Ik heb hem wel gemat op een stukje Whisper White om zo het designpapier beter uit te laten komen.

IMG_7130

Het vierkante frontje met de tekst en de bloemen heb ik uitgestanst met de nieuwe vierkanten stansen. Gemat op een bijpassende scallopje. :) De lange strook is 3 cm breed en de witte rand heb ik eerst met een van de swirlbloemen gestempeld. En vervolgens met een blenderpen ingekleurd met Sweet Sugerplum. De vouwen heb ik gerild op 10,5 cm en 7,8 cm. Zo vormt hij mee met de kaart.

Ik heb enkele bloemen gestanst om de kaart mooi aan te kleden in de kleuren, Sweet Sugerplum en Pink Pirouette.

IMG_7129

A.s. donderdag zal ik wederom een project plaatsen. Kijk morgen op het blog van Hilde om te zien wat zij gecreëerd heeft met deze set.  Hieronder een lijstje met de wie wanneer plaatst de komende dagen.

Sandra – Maandag en donderdag

Hilde – Dinsdag en Vrijdag

Danielle – Woensdag en Zaterdag

Eveline – deze week niet ivm vakantie in Nederland.

Rect-uit-het-Hart_flyer_NE_2016_toprinter

klik op het plaatje om te vergroten.

De rest van de materialen die ik heb gebruikt:

Product List

Advertenties

4 comments

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.