Wie zijn wij?

Wij zijn 4 Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die de handen in een hebben geslagen om een samenwerking aan te gaan genaamd Stempel, Inkt & Papier. Wij stellen ons graag even aan jullie voor. Kijkend op de foto beginnen we linksboven en met de klok mee.

Danielle Bennenk
Blog: www.mrsbrightside.nl
Instagram: @mrsbgoesstamping
Facebook: www.facebook.com/mevrbrightside

Mijn naam is Danielle Bennenk, ik woon samen met mijn lieve vriend, Johan, en onze kat, George, in Dreischor (Schouwen-Duiveland). Sinds 2015 ben ik besmet met het Stampin’ Up! virus. Niets is leuker dan creatief bezig te zijn en dit gevoel te delen met anderen.

Janneke Dijkstra-De Jong
Blog: www.happystampin.nl 
Instagram: @janneke_happystampin
Facebook: www.facebook.com/happystampin 

Hoi mijn naam is Janneke Dijkstra de Jong, en ik ben getrouwd met Rinus. Wij wonen in Nij Beets, een leuk dorp in Friesland. Sinds februari 2013 ben ik demonstratrice. Ik hou van Stampin’ Up! omdat alles zo mooi bij elkaar past, het geven van workshops en dit allemaal te delen met jou.

Sandra Korten
Blog: www.sandrakorten.com 
Instagram: @sandra_korten 
Facebook: www.facebook.com/sandrakortenstampinup 

Mijn naam is Sandra Korten. Ik woon samen met Michel en onze 3 dochters in Etten-Leur, Noord Brabant. Als Scrapbookingfanaat was altijd op zoek naar het bijpassende papiertje, lintje, embellishment, enz. En na mijn eerste Stampin’ Up! party in 2013, kreeg ik een WOW reactie. Alles paste perfect bij elkaar! Ik kocht het starterspakket en geef nu met heel veel plezier workshops en zie ik telkens dezelfde WOW reactie terug van mijn lieve klanten.

Lotte Noordzij-Walther
Blog: www.alottestampingfun.nl
Instagram: @alottestampingfun
Facebook: www.facebook.com/alottestampingfun 

Hoi, ik ben Lotte Noordzij. Getrouwd met Martin en heb 2 kinderen: Marlot en Koen. Ik woon in hartje Rotterdam. Sinds 2011 ben ik Stampin’ Up! demonstratrice, eerst in de VS en sinds 2015 in Nederland. Het allerleukste vind ik het delen van mijn enthousiasme voor en mijn kennis van Stampin’ Up! tijdens workshops.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: