workshopkalender

Elke maand organiseer ik een stempel workshop. Telkens met een ander thema of techniek. De kosten voor deze avonden zijn incl. materialen, koffie/thee/fris, snack.

De workshops worden bij mij thuis gegeven, waarbij ik niet meer dan 5 personen aan tafel heb. Zo hou ik het kleinschalig en kan ik iedereen evenveel aandacht geven. Mocht het toch ergens anders gegeven worden dan staat dat in de beschrijving van die avond. 

Je kunt kiezen tijdens deze avond uit 3 verschillende nivo’s aan projecten kiezen.

  • Beginners – Een project/kaart gericht op de beginnende stempelaar. Je wordt begeleid en het maken van je project gaat op je eigen tempo
  • Half gevorderd – een project/kaart gericht op de stempelaar die al ervaring heeft. 
  • Gevorderd – een project/kaart gerich op de stempelaar die uitdaging nodig heeft. Vaak is dit gecombineerd met een techniek.

Bestellen is tijdens deze avond niet verplicht. Het gaat om een gezellig avondje stempelen. Maar mocht je willen bestellen dan is deze workshop gratis bij een bestelling vanaf €25,- per persoon.

Ik hoop je dan te zien!!
 
Groetjes,
Sandra Korten
mail: korten@ziggo.nl
 
Klik op het plaatje om naar de volledige informatie te gaan.

okt
29
di
Stempelavond – Mini Kerst Stamp a Stack 2
okt 29 @ 19:30 – 22:00

Op deze maandelijkse Stampin’ Up! stempelavond staat de mini kerst stamp a stack voor beginners in de hoofdrol. gevorderde stempelaars mogen natuurlijk ook aanschuiven. :)
We gaan aan de slag met de nieuwe producten van Stampin’ Up! die in de herfst/wintercatalogus staan.

Wat is een Stamp a Stack?
Stempel een heleboel kaartjes en dat in 1 avond. De kaartontwerpen zijn niet ingewikkeld. Grotendeels heb ik het snijwerk voor je gedaan en zitten de kaarten in pakketjes voor jou om in elkaar te zetten en natuurlijk om te stempelen. :)
Deze avond is geschikt voor de beginnende/al iets gevorderde stempelaar. Niet moeilijk en het tempo ligt lager dan bij de Stamp a Stack die ik op zaterdag 5 oktober geef.

Bij deze stamp a stack gaan we 8 simpele kaarten maken. Stempel en pons is hier het motto. :)

4 kaarten van elk 2 designs.

Datum: dinsdagavond 29 oktober
Tijd: 19:30 – 22:00 uur
Kosten: €12,50 incl materiaal/koffie/thee/snack
Opgeven kan tot zondag 20 oktober 2019

Groetjes,

Sandra Korten
mail: korten@ziggo.nl

%d bloggers liken dit: