workshopkalender

Elke maand organiseer ik een stempel workshop. Telkens met een ander thema of techniek. De kosten voor deze avonden zijn incl. materialen, koffie/thee/fris, snack.

De workshops worden bij mij thuis gegeven, waarbij ik niet meer dan 5 personen aan tafel heb. Zo hou ik het kleinschalig en kan ik iedereen evenveel aandacht geven. Mocht het toch ergens anders gegeven worden dan staat dat in de beschrijving van die avond. 

Je kunt kiezen tijdens deze avond uit 3 verschillende nivo’s aan projecten kiezen.

  • Beginners – Een project/kaart gericht op de beginnende stempelaar. Je wordt begeleid en het maken van je project gaat op je eigen tempo
  • Half gevorderd – een project/kaart gericht op de stempelaar die al ervaring heeft. 
  • Gevorderd – een project/kaart gerich op de stempelaar die uitdaging nodig heeft. Vaak is dit gecombineerd met een techniek.

Bestellen is tijdens deze avond niet verplicht. Het gaat om een gezellig avondje stempelen. Maar mocht je willen bestellen dan is deze workshop gratis bij een bestelling vanaf €25,- per persoon.

Ik hoop je dan te zien!!
 
Groetjes,
Sandra Korten
mail: korten@ziggo.nl
 
Klik op het plaatje om naar de volledige informatie te gaan.

sep
24
di
Stempelavond Stampin’ Up! – Free as a Bird
sep 24 @ 19:30 – 22:00

Stempelavond - Free as a bird Stampin' Up!

We gaan deze stempelavond aan de slag met deze schattige vogeltjes. En niet zo maar. We gaan een tinnendoosje vullen met een aantal 10 cm x 10 cm kaartjes en enveloppen. Onderaan dit bericht zie je misschien al een koperkleurig doosje. De basis van deze workshop is gebaseerd op dit doosje. 

De kaartjes die je maakt zijn leuk om op bij een cadeau te geven, aan een bosje bloemen te hangen of gewoon om op te sturen. Al met al erg veelzijdig. :) Kom je ook?

Kosten zijn: € 10,- incl materiaal, koffie/thee/kleine snack.

Deze stempelavond wordt bij mij thuis gegeven, waarbij ik niet meer dan 5 personen aan tafel heb. Zo hou ik het kleinschalig en kan ik iedereen evenveel aandacht geven.

De stempelavond is voor beginners en gevorderden. 

Opgeven gaat via de mail en kan tot zondag 15 september ivm voorbereidingen.
Mail naar korten@ziggo.nl

Bestellen is tijdens deze avond niet verplicht. Het gaat om een gezellig avondje stempelen en kennis maken met de mooie producten van Stampin’ Up! Maar mocht je willen bestellen tijdens deze avond dan is deze workshop gratis bij een bestelling vanaf €25,- per persoon.

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

groetjes,

Sandra :)

%d bloggers liken dit: