workshopkalender

Elke maand organiseer ik een stempel workshop. Telkens met een ander thema of techniek. De kosten voor deze avonden zijn incl. materialen, koffie/thee/fris, snack.

De workshops worden bij mij thuis gegeven, waarbij ik niet meer dan 5 personen aan tafel heb. Zo hou ik het kleinschalig en kan ik iedereen evenveel aandacht geven. Mocht het toch ergens anders gegeven worden dan staat dat in de beschrijving van die avond. 

Je kunt kiezen tijdens deze avond uit 3 verschillende nivo’s aan projecten kiezen.

  • Beginners – Een project/kaart gericht op de beginnende stempelaar. Je wordt begeleid en het maken van je project gaat op je eigen tempo
  • Half gevorderd – een project/kaart gericht op de stempelaar die al ervaring heeft. 
  • Gevorderd – een project/kaart gerich op de stempelaar die uitdaging nodig heeft. Vaak is dit gecombineerd met een techniek.

Bestellen is tijdens deze avond niet verplicht. Het gaat om een gezellig avondje stempelen. Maar mocht je willen bestellen dan is deze workshop gratis bij een bestelling vanaf €25,- per persoon.

Ik hoop je dan te zien!!
 
Groetjes,
Sandra Korten
mail: korten@ziggo.nl
 
Klik op het plaatje om naar de volledige informatie te gaan.

sep
15
zo
Herfst/winter Catalogusparty
sep 15 @ 13:00 – 16:00

Deze catalogusparty staat in het teken van de nieuwe herfst/winter catalogus. Hij staat boordevol nieuwe stempelsets voor de herfst maar vooral sets om mooie kerstprojecten te maken.

We gaan 2 kaartjes maken. En niet zo maar kaarten, maar hele bijzondere kaarten met special effects met 2 nieuwe producten. ;) En je krijgt natuurlijk de nieuwe catalogus mee!

Tevens heb ik een groot aantal nieuwe producten al in huis voor jou om te bekijken. 

Zondag 15 september 2019
Tijd: 13:00 – 16:00 uur
Kosten: €10,- incl materiaal, herftst/winter catalogus, koffie/thee/lekkers
Locatie: bij mij thuis, Keenseweg 95 te Etten-Leur. 

Opgeven kan tot  zondag 1 september 2019 via de mail of onderstaand formulier.

Kom je ook gezellig langs? 
Kun je niet op deze dag aanwezig zijn, maar wil je wel de catalogus ontvangen en heb je geen eigen demonstratrice. Stuur een mail (zie formulier hieronder) met je gegevens en ik zal m binnen Nederland naar je versturen.

groetjes,
Sandra Korten
mail: korten@ziggo.nl

%d bloggers liken dit: