Prijzenstorm bij Stampin’ Up!

Heb je het al gehoord? Het is echt waar: de Prijzenstorm komt eraan! Het regent korting op kaartkarton, inktkussens en stansen! Sluit het jaar goed af en ga optimaal voorbereid het nieuwe jaar in met veel voordeel op onze creatieve producten. Wil je hobbyproducten uit de Jaarcatalogus 2021-2022 aanschaffen? Sla dan nu je slag! Zoveel bespaar je als je winkelt tijdens de Prijzenstorm: Je bespaart dan 10% op kaartkarton, 15% op inktkussens en 20% op stansen. Ga gauw kijken in de Jaarcatalogus 2021-2022 om je lievelingsartikelen te vinden en je voor te bereiden op een nieuw jaar met prachtige papierkunst! Of bestel direct via mijn online winkel. :) Vergeet dan niet de hostesscode bij je bestelling in te vullen voor nog een extra cadeautje in de vorm van een product. Deze maand krijg je bij besteding vanaf €60,- een siliconen onderlegger van mij cadeau in de maand december.

Stempel, Inkt & Papier bloghop – Speciale Stansen

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met een aantal van mijn favoriete producten.Deze maand staan de stansen in de hoofdrol en met name de stansen die geen bijpassende stempelset hebben. Ik heb gekozen voor de "Playful Alphabet" set. Deze letterset is een van mijn favoriete stansensets. En goed te combineren met diverse andere stempelsets. Op mijn blog vind je de uitgebreide beschrijving. groetjes, Sandra :)

2021-2023 In Color Club

Wil jij je eigen kleurencollectie aanvullen met deze prachtige in color kleuren. En vind je dit in een keer een te groot bedrag? Dan is deze club iets voor jou!! Geef je op voor 24 april en geniet van de mogelijkheid om binnen 5 maanden alle inkten, markers, navulflesje inkten, kaartkarton en designpapier bij elkaar te sparen. Ieder maand ontvang je een pakket van 1 kleur uit deze In Color 2021-2023 collectie + GRATIS materialenpakket om 4 kaarten te maken en nog veel meer!! Inschrijven kan via het formulier op mijn blog.