Feel Good Stampin’ Bloghop

Hoi en welkom op mijn blog. Vandaag staat er weer een bloghop centraal van het designteam van Feel Good Stampin’ met deze maand als thema “Holiday Extravaganza”.

Het Feel Good Stampin’ Designteam is een groep van Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we om 19.30 uur ‘s avonds met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers een projectbeschrijving (geschreven/foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Als ik aan Holiday Extravaganza denk dan denk ik een mijn droomreis! Die ik ooit een keer in vervulling wil laten komen. Hawaii! Daar zou ik wel eens naartoe willen gaan. Mooie stranden, wuivende palmen en prachtige Plumeria’s en Hibiscussen. Mijn project is daarop geïnspireerd. En de geweldige Timeless Tropical suite is bij uitstek geschikt om in deze “vakantiesfeer” te komen.

Dit project hebben de dames tijdens het Stampin’ Weekend, die ik samen met Danielle Bennenk ieder jaar organiseer, gemaakt. Een strandtasje met 3 minikaartjes/enveloppen van 7,5 cmx 7,5 cm.

Het standtasje komt uit de Dressed to Impress bundel. Ik heb crumbcake cardstock geembossed met de Coastal Weave 3d embossingfolder om zo een rieten strandtas te creëren. Burlap lint dient als de “touwen” handvatten. 🙂

In het PDF staan alle maten vermeld om dit projectje te maken.

Ik hoop dat je m leuk vind en ik hoor graag via een reactie hieronder wat je er van vond. Fijn Paasweekend en tot gauw.

Meer Holiday Extravaganza inspiratie opdoen? Hop dan verder naar een van de onderstaande dames!

Wil je ook aan de slag met deze producten. Dat kan. ik verzorg graag je bestelling. Je kunt mij een mailtje sturen of direct bestellen via mijn webshop. 🙂 Bestellingen boven de €60,- worden gratis verzonden. Dit gaat rechtstreeks via het magazijn van Stampin’ Up!

Groetjes,

Sandra Korten 🙂

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Zo maar – kaartje

Hallo…

Hoe gaat het met jullie? Iedereen zal deze onzekere tijden op zijn eigen manier ervaren. Ik beleef m heel dubbel. Michel moet iedere dag op het werk zijn. Zijn functie leent zich er niet voor om thuis te werken. Ik kan wel thuis werken. Mijn hobbykamer heb ik deels ingericht voor de laptop van het het werk. 🙂

De meiden volgen vanaf dinsdag online lessen. Zelfs onze jongste telg krijgt via de mail en Squla lessen aangeboden. Echt super hoe snel school/leerkrachten dit geregeld hebben.

Een nadeel van in je hobbykamer zitten is dat je heel de dag je spulletjes ziet, maar niet kan gebruiken. 😉 Maar ik bekijk het positief. Dinsdag poste ik een foto op mijn Instagram waarin ik liet zien dat ik tijdens mijn lunch een afbeelding had ingekleurd. 🙂

Gisteren had ik een vrije dag. Dus heb ik met deze afbeelding een kaartje gemaakt. Even geen berichten horen over het Coronavirus, even geen nieuws kijken. Maar even heerlijk in mijn eigen Stampin’ Up! bubbel zitten.

Dit is het resultaat geworden. De materialen die ik heb gebruikt komen uit de nieuwe suite die per 1 april beschikbaar is. Een prachtige bundel met bloemen, Nederlandse teksten, designpapier met bloemenprint, embossingfoler, linten en prachtige “vintage” stansen.

Wil je meer weten over deze nieuwe suite. Als je op het plaatje klikt krijg je de volledige PDF te zien met alle producten. Leverbaar vanaf 1april.

Ik wens jullie heel veel sterkte in deze onzekere tijden, hou elkaar in de gaten en hopelijk zien we elkaar snel weer. <3

Lieve groetjes,

Sandra Korten

Babykaartjes

We hebben een nieuw buurjongetje, dus ging ik op zoek naar een leuk ontwerp voor een babykaartje.

Ik wist dat ik m wilde maken met de scalloped notes & enveloppes en de Witty-cism stempelset. Kant en klare kaartjes in diverse vrolijke kleurtjes. De binnenkant is wit en ze hebben aan de onderkant een leuke geschulpt randje.

Op pinterest vond ik een leuk voorbeeld bij “Stamp it up with Jamie”. Dus aan de slag!

Eerst heb ik nog een extra stikrandje gemaakt net boven het geschulpte randje. Daarboven een strook van nog 1,5 cm designpapier. Deze komt uit de paperpack van de Subtles. Alle kleuren uit deze kleurenfamilie bij elkaar. Ik heb de balmy blue gebruikt.

Toen met stitched framelits een vierkant gestanst en de kinderwagen hierop gestempeld. Ingekleurd met Stampin’ blends balmy blue, pool party en smoky slate.

En klaar is je kaart. Ik heb m ook in een meisjesversie gemaakt. Een ideale kaart om bijvoorbeeld ook je rest strookjes van designpapiertjes op te maken. 😉

Wil je deze kaartjes ook eens maken? Of ben je op zoek naar een idee om geboortekaartjes te maken. Dan is dit een hele goede en snelle optie om heel veel kaartjes te kunnen maken. Hieronder vind je alle materialen die ik heb gebruikt.

Wil je na dit lezen een bestelling plaatsen? Dat kan. Ik verzorg graag het graag voor je. Bestellen kan via mijn online webshop (pre paid) credit card of door mij een mailtje te sturen. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden.

groetjes,
Sandra Korten

Productenlijst
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Weekly Deals deze week zijn…

  
Dit zijn de Weekly Deals van deze week. Zit er iets voor je bij en wil je meeliften op de verzamelbestelling die ik vrijdag plaats of heb je een bestelling van onder dec€60,- mail mij dan.  De verzendkosten neem ik voor mijn rekening. Met als enige voorwaarde de bestelling bij mij thuis ophalen. Op de pagina “bestellen” staan de volledige voorwaarden. 

Weet ook dat je bij iedere besteding van  €60,- een gratis product uit de speciale folder kan uitzoeken. En ik stuur het pakketje  direct GRATIS naar je op!!

Of nog mooier! Is jouw verlanglijstje rond de €129,- kijk dan ook eens naar de mooie aanbieding om een productenpakket aan te schaffen, om vervolgens voor €220,- uit te mogen kiezen. Neem contact op om met mij deze mooie aanbieding te bespreken! 

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik ben er om je vragen mbt Stampin’ Up! te beantwoorden. 

Groetjes,

Sandra 🙂

korten@ziggo.nl

Tel: 06-41048662

Welkom op mijn nieuwe blog

Vanaf nu zal ik alle nieuwtjes op deze pagina posten.

 

Geen makkelijke maandag kaart en woensdag kaart.

Jullie hebben het vast al gemerkt. Geen makkelijke maandag kaart en geen woensdag kaart.
Tijdens het filmen van de kaart kreeg ik geluidsproblemen. Deze zijn nog steeds niet opgelost.
Ik sla deze week de maandag kaart over. Mijn excuses. Jullie houden deze nog tegoed van mij.
Aankomende donderdag staat er wel een cadeautjes en meer filmpje op. 
Deze had ik al eerder opgenomen en staat al klaar voor morgen. 🙂
groetjes,
Sandra 🙂

Weekly deals

Built for Free Using: My Stampin Blog
De weekly deals zijn er weer! 


Tot woensdag kun je profiteren van deze leuke aanbiedingen. Mijn favoriet deze week? De six sided sampler! Nu los in de aanbieding, maar deze is standaard als bundle te verkrijgen. 
Net als de Giftcard stans. Kijk online voor meer mooie acties! http://www.stampinup.net/esuite/home/sanniesscrapzolder/

Bestellen kan via de mail, telefonisch (betaling via bank)
of via de webwinkel (hier is wel een credit card vereist)

Ik wens je alvast een fijne weekend!

groetjes
Sandra Korten
korten@ziggo.nl
Tel/Whatsapp: 06-41048662

Project Life workshop + video nieuwe PL bundel

Een tijdje terug heb ik een ontzettend gezellige Project Life workshop gedaan met Maartje en Saskia.
Maartje wilde Project Life in de vorm van een stamboom maken. Beginnend met haar ouders, schoonouders, dan haar eigen gezin met man, kinderen en kleinkinderen. Maar ze wist niet hoe ze moest beginnen.

Na het uitzoeken van de foto’s en bekijken hoeveel we er hadden hebben de een begin gemaakt met de spread. Met aan de linkerkant haar ouders met gezin en aan de rechterkant haar schoonouders met gezin. Om dan zo de volgorde aan te houden van de rest van de jaren.
De spread is erg leuk geworden. Maartje had gekozen voor collectie Little Moments met accessory pack omdat de zachte pastelkleuren als very vanilla, sahara sand en pistachio pudding het best bij haar “oude” foto’s paste.
 Het was een hoop gepuzzel omdat je foto’s van vroeger niet de standaard 10×15 cm zijn. Maar het is toch gelukt om er een leuke spread te maken.

Saskia wilde haar jaaralbum starten over het wel en wee van haar gezin. Ze had al besloten dat ze  ze alles per maand wil gaan doen en niet per week documenteren. Het mooie hiervan is dat je vrijer bent in het zoeken naar foto’s. Je maakt tenslotte de ene week meer foto’s dan de andere.
Ze ging aan de slag met de Everyday Adventure met Accessory pack. Deze lijn heeft heldere kleuren zoals Bermuda Bay, Crushed Curry en Strawberry Slush.
Tevens heeft ze zelf een aantal journalingkaartjes bestempeld met de verschillende stempelsets en ponsen die ik had. Zo kun je zelf je eigen stijl geven aan je kaartjes.
Dit zijn enkele van haar resultaten. 
 Lijkt het je leuk om ook te beginnen met Project Life, maar heb je geen idee hoe? Geef je dan op voor de mini workshop;

“Proeven van Project Life”
Zaterdag 13 juni van 10:00 – 12:30 uur
Kosten: €5,-
Waar: bij mij thuis, wijk de Keen in Etten-Leur.
Deze
mini-workshop is bedoeld om kennis te maken met Project Life. Je hebt
nog nooit iets gedaan, wel over gelezen en het lijkt je wel wat. Maar je
wilt eerst ervaren of het wel iets voor je is zonder er al te veel geld
aan uit te geven. Dan is dit wellicht iets voor jou.

Wat
gaan we doen? Ik zal je kort een uitleg geven over Project Life en
daarna gaan we aan slag met je foto’s en een aantal kaartjes naar keuze.
Ik laat je zien hoe makkelijk en snel je een fotoalbum kunt vullen.
Maar pas op het is verslavend. 🙂
  • 1 pageprotector 12″ x 12″ (design 1)
  • 1 4″x6″  kaartje uit een van de kits
  • 2  3″x4″ kaartje uit een van de kits
  • 2 journalingkaartjes (gridkaartjes)
  • Zelf meenemen een aantal 4″ x 6″ (10 x 15 cm) foto’s. Minimaal 4 stuks. En als je wilt een aantal kleinere foto’s.
  • Tijdens deze workshop maak je gebruik van mijn materialen zoals stempelsets, inkten, ponsen, enz.
Ben je er zeker van om te beginnen met Project Life of wil je wel een Project Life party geven neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden. Je profiteer als hostess van de extra voordelen. Natuurlijk kunnen de workshops ook bij mij thuis gegeven worden, (max 5 personen)
Onder het kopje “fotoalbum maken (project life) staan verschillende vormen van party’s/ workshops die ik aanbied. Maar zou je het anders willen zien dan komen wij er vast wel uit. 🙂 


Deze week kreeg ik een van de nieuwe Project Life kits Vanuit de pre order binnen, Moments like these. In een filmpje laat ik je zien hoe de bundle eruit ziet. Een plaatje uit de catalogus zie je meestal niet alles. Ik hoop dat je het leuk vind. Binnenkort een vervolg op dit filmpje met een PL spread als eindresultaat.


Groetjes, 
Sandra 🙂


Sneak Peek in color 2015-2017

Jahoor, daar zijn ze dan!!!
De nieuwe in colors voor 2015-2017.
Bij sommige namen loopt bij mij het water al in de mond. En wat een prachtige kleurtjes.
Hebben jullie in deze sneak Peek gezien van wat er nog meer aankomt? 😉 #voordeoplettendeSUfan

De komende periode zal ik jullie meer sneak peeks laten zien.
De catalogus gaat officieel 2 juni in. Maar wij, demonstratrice kregen de online primeur afgelopen donderdag al. En oh oh oh, bereidt je maar voor op heel wat moois! Mijn verlanglijstje is al erg lang. 🙂 Wil je ook een exemplaar? Stuur mij een mail/whatsapp/met je gegevens en ik zorg dat je hem rond half mei ontvangt!

Ik wil jullie er ook op wijzen dat de datum van de voorjaars/zomercatalogus op 30 juni staat. Deze datum klopt niet meer ivm enkele veranderingen bij Stampin’ Up! De reden hiervoor is omdat Stampin’ Up! De catalogus van o.a. Europa nu gelijk heeft getrokken  met die van Amerikaanse. Alle delen van de wereld waar Stampin’ Up! Vertegenwoordigt is krijgt op hetzelfde moment de catalogi. Geweldig toch. Hierdoor hoeven niet eerst een maand te wachten, wat voorheen ook het geval was.

Vergeet 21 juni van 10:00-13:00 uur niet in je agenda te zetten!! Catalogus lanceringsparty!!
Meer info volgt snel hierover. 

Fijn weekend allemaal!

Groetjes,

Sandra 🙂

Nieuw Sale A Bration nieuws!!

Omdat de Blendabilities niet langer meer als gratis Sale-a-Bration item te bestellen heeft Stampin’ Up! besloten 9 producten uit de lopende catalogus toe te voegen aan de folder.

Wel met dien verstande dat als het product uitverkocht is niet meer als backorder zal worden toegezonden. Daar de Sale-a-Bration nog maar een paar weken loopt. Dus op=op! Uitzondering hierop zijn de stempelsets. Deze worden nog wel verzonden.

Het is nu wel erg veel geworden waar we uit kunnen kiezen dus ik heb alle folders op een rijtje gezet voor jullie. Wat nog wel geldt is natuurlijk dat voor iedere € 60,- die je besteld, je 1 item gratis mag uitkiezen. €120,-  2 items enz…

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is. Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen.

Groetjes,

Sandra 🙂

extra uitgave Sale-a-Bration 2
klik op hier voor volledige versie
extra uitgave Sale-a-Bration
%d bloggers liken dit: