Babykaartjes

We hebben een nieuw buurjongetje, dus ging ik op zoek naar een leuk ontwerp voor een babykaartje.

Ik wist dat ik m wilde maken met de scalloped notes & enveloppes en de Witty-cism stempelset. Kant en klare kaartjes in diverse vrolijke kleurtjes. De binnenkant is wit en ze hebben aan de onderkant een leuke geschulpt randje.

Op pinterest vond ik een leuk voorbeeld bij “Stamp it up with Jamie”. Dus aan de slag!

Eerst heb ik nog een extra stikrandje gemaakt net boven het geschulpte randje. Daarboven een strook van nog 1,5 cm designpapier. Deze komt uit de paperpack van de Subtles. Alle kleuren uit deze kleurenfamilie bij elkaar. Ik heb de balmy blue gebruikt.

Toen met stitched framelits een vierkant gestanst en de kinderwagen hierop gestempeld. Ingekleurd met Stampin’ blends balmy blue, pool party en smoky slate.

En klaar is je kaart. Ik heb m ook in een meisjesversie gemaakt. Een ideale kaart om bijvoorbeeld ook je rest strookjes van designpapiertjes op te maken. 😉

Wil je deze kaartjes ook eens maken? Of ben je op zoek naar een idee om geboortekaartjes te maken. Dan is dit een hele goede en snelle optie om heel veel kaartjes te kunnen maken. Hieronder vind je alle materialen die ik heb gebruikt.

Wil je na dit lezen een bestelling plaatsen? Dat kan. Ik verzorg graag het graag voor je. Bestellen kan via mijn online webshop (pre paid) credit card of door mij een mailtje te sturen. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden.

groetjes,
Sandra Korten

Productenlijst
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Banner Banter babykaart

Hallo allemaal,

Vandaag, zoals beloofd, het tweede kaartje gemaakt met de Banner Banter stempelset. Laatst was ik aan het snuffelen op Pinterest  bij Pam Staples en zag ik een allerschattigst kaartje die zij gemaakt had met dit eendje. Ik vond hem zo leuk dat ik hem min of meer nagemaakt heb. Dat is het leuke van elkaars kaarten delen online. Je inspireert elkaar! En zo haal je meer uit je sets.

Zoals je ziet is het een babykaartje geworden. Deze set leent zich daar uitstekend voor. Het eendje komt uit de schattige set ” Something for baby”.  Dit is echt een baby stempelset met bijpassende stansen (bundle)

Achter het eendje heb ik een aantal sterren en spetters gestempeld, deze komen weer uit twee andere sets. Perpetualbirthday en Gorgeous Grunge.

Volgende week weer een Makkelijke Maandag Kaart en op woensdag een tweede versie.

Gebruikte materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog

%d bloggers liken dit: