Feel Good Stampin’ Bloghop – Gratitude/Dankbaar

Hoi en welkom op mijn blog! Vandaag een blog hop met als thema “dankbaar”.

Ik ben aan de slag gegaan met de prachtige sets: Pluk de dag en Tasteful textures. Wil je weten hoe ik deze kaarten gemaakt heb? Bekijk dan het onderstaande filmpje. In het PDF staan alle afmetingen en gebruikte materialen. 🙂

Benieuwd naar wat de andere deelneemster hebben gemaakt met dit mooie thema? Klik op onderstaande blauwe knop en je krijgt de complete lijst te zien met een directe link naar hun blogs. 🙂 Veel hop plezier!!

groetjes,
Sandra 🙂

Wil je nu eens zelf met de mooie producten van Stampin’ Up! aan de slag.
Iedere laatste donderdag van de maand verzorg ik bij mij thuis in Etten-Leur een stempelavond voor max 5 deelnemers. Dinsdag 24 maart staat er weer een gepland. Klik op het plaatje voor meer informatie.

De producten bestellen kan natuurlijk ook. Dit kan dmv mijn webshop. Of door mij een mailtje te sturen. Bestellingen boven de €60,- worden gratis verzonden (binnen NL). Op deze pagina heb ik meer informatie staan.

Gebruikte materialen:

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75

Hoot Hoot Hooray – Stempel, Inkt & Papier Bloghop

Welkom bij Stempel, Inkt & Papier bloghop

Voor de maand september zal de leuke “Hoot Hoot Hooray stempelset centraal staan. En dit is een van de projecten die ik ermee gemaakt heb.

Deze set staat niet in de jaarcatalogus maar in de speciale brochure die Stampin’ Up! heeft uitgebracht voor de beginnende stempelaar. Maar niet getreurd. Als gevorderde stempelaar is hij ook perfect om te gebruiken hoor. In de brochure wordt aandacht besteed aan het feit dat je niet veel spulletjes nodig hebt om een leuke kaart te maken.

Kaart afmetingen:

  • basiskaart Whisper white 10,5 cm x 14,8 cm
  • mat 1 Purpe Posy 10 cm x 14,3 cm
  • mat 2 Whisper White 9,5 cm x 13,8 cm
  • Pons met een 2″ rond pons 3 eerst 3 rondjes in het whisper white cardstock.
  • Stempel het uiltje op de uitgeponste rondjes. Ik heb de uiltjes ingekleurd met purple posy stampin’ blends.
  • De tekst “Hoot hoot hooray” heb ik in delen gestempeld door eerst een gedeelte van de tekst telkens afgeplakt met washi tape.
  • plak eerst je purple posy cardstock op je basiskaart
  • om je whisper white mat met gaten 3d effect te geven plak je deze aan de achterzijde dimensionals. Plak deze nu op je purple posy mat.
  • Plaats je uiltjes speelt terug in de gaten van je whisper white mat. Zonder dimensionals. Hierdoor krijg je dit leuke effect.

Nog meer inspiratie opdoen? Hop dan gezellig naar de andere dames van het Stempel, Inkt & Papier designteam via het blauwe icoontje of direct naar Janneke’s blog.

Als je op de onderstaande blauwe knop klikt krijg je de volledige lijst met onze blogs.

Wil je na dit lezen een bestelling plaatsen? Dat kan. Ik verzorg graag het graag voor je. Bestellen kan via mijn online webshop (pre paid) credit card of door mij een mailtje te sturen. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden.

groetjes,
Sandra Korten

mail: korten@ziggo.nl

Product List

June 2011 Bloghop Papertrey Ink

Omdat Tessa nog om de drie uur een flesje krijgt en ik dan tot half twaalf moet wachten heb ik een kaartje voor de juni bloghop van Papertrey Ink gemaakt. N.a.v. deze foto moest je iets maken.
Because our little girl is stil fed every three hours, I killed the time this evening making this card for the june bloghop over at Papertrey Ink.
gebruikte materialen/ used materials:
Paper: PTI; aqua mist, spring moss, sweet blush, spring rain, lemon tart, berry sorbet, pure poppy, SU; very vanilla
Design paper: PTI; 2008 bitty dots basics
Stamps: PTI; 2011 Birthday tags, Tiny Treats; Birthday
Dies: PTI; Double Banner die
Punches: SU 1 1/4 ” and 1 1/8″
copics
%d bloggers liken dit: