Memory Keeping With Project Life Blogshare

this blogpost is also in english. 🙂

 

Hallo en welkom op mijn blog voor weer een nieuw blogshare voor Project Life by Stampin’ up!. Hebben jullie moeders een fijne moederdag gehad? Vast wel!

Deze maand bij Memory Keeping with Project Life bloghare besteden we aandacht aan de Project Life kits die niet meer terug komen in de nieuwe jaarcatalogus. 🙁 Helaas moeten we van een groot aantal kits afscheid nemen. Maar niet getreurd hoor. Ik heb de nieuwe gezien en die zijn geweldig!! Maar heb je zelf nog een kit die je wilt aanschaffen of extra kaartjes nodig van deze kits. Schaf ze dan nu aan. De meest zijn met korting te koop vanuit de retired lijst!!

Hello and welcome to my blog for yet another blogshare for Project Life by Stampin’ Up!  Did you mothers had a great mothersday? I’ll bet you did. 🙂

This months Memory Keeping with Project Life blogshare  is all about the Project Life kits that are retiring. Sadly we have to say goodbye to most of the kits. 🙁 Don’t be say for long because  I have seen the new PL kits….. and they are awesome!! 

De complete kit met bijpassende producten als dies en inkten. De cardkit en accessorykit zijn nu met korting te koop bij de retiring items.

Ik heb gekozen voor de kit ” This is the life”. Samen met de foto’s van vorig jaar. mijn lieve moeder bereikte weer een mijlpaal in haar leven. Haar 70ste verjaardag! en wat is er dan mooier om dit te vieren met je eigen gezin. Die al behoorlijk is uitgebreid naar 5 kleindochters! En voor die kleindochters wilde zij een dagje uit naar een pretpark. Het werd Drievliet. Ze vonden het geweldig!

I choose the “This is the life kit”. Together with the photo’s taken on my mothers 70th birthday last year. She choose to go to a lunapark with her own family instead of celebrating it with the whole family. She adores her 5 granddaughters and wanted that they had a good time. 🙂 And they did!! 

Ik heb meerdere pagina’s gemaakt want mijn broer en ik hebben die dag aardig wat foto’s gemaakt om een album behoorlijk te vullen. Ik laat er vandaag een paar zien. De journaling heb ik nog niet geschreven want er komen nog foto’s tussen. En ik hou van chronologisch Project Lifen…..

Op de rechterpagina heb ik het journalingkaartje naar eigen smaak aangepast door gebruikt te maken van verschillende stempelsets. de gele halve rondjes, life, happy en smile komen uit de bijpassende stempelset “this is the life” maar de andere teksten komen uit de set “Moments like these en Happy times”.

I made several pages. Because my brother and I made a lot of pictures to fill a whole album. But I am only showing a couple of them. I did not write my journling yet because there are some pictures put in and I like my pages to go chronological.  On the right page you see that I made my own journalingcard with several stampsets. the yellow circles, text “life, happy and smile” are from the matching stampset “this is the life” but the other text are from the sets “Moments like these and Happy times”. 

Hoe ben ik nu begonnen. Allereerst heb ik mijn foto’s van die dag bekeken en sommige verwijderd van mijn computer. Toen de rest gewoon op 10×15 cm uitgeprint via een onlineservice. Enkele anderen, die in de kleinere pockets gingen, heb ik via mijn printer uitgeprint. Ik heb een Canon Pixma  7755. Echt ideaal! Ik ben nog nooit zo blij geweest met een printer. Ik kan zowel 10×15 cm als A4 fotopapier gebruiken. Met of zonder witte rand. En hij print prachtig! Zowel vanuit mijn computer als vanuit mijn telefoon. Echt, als je een printer zoekt is dit een hele goede.

How did I start with so many photo’s. Well first I sorted them on my computer. Just by deleting the photo’s that are fussy or to dark and so on. Then I printed them all out through a onlineservice her in the Netherlands. The smaller pictures i printed on my own printer. I own a Canon Pixma 7755. And it is fantastic!! I can print several sizes. Put in 10x15cm  and A4 photopapers. With or without white borders. it prints beautiful!! And it is wireless so i can print from my laptop or phone!! If you are looking for one, I can recommend this one.

 

Terug naar de pagina’s….. Daarna stop ik de foto’s waarvan ik vind dat ze bij elkaar horen in de pockets en laat wat pockets leeg voor de kaartjes. Met name ook om op te schrijven. Dan kijk ik welke kaartjes het beste bij je pagina past en leg deze bovenop de pockets. Zo kan ik makkelijk verwisselen als ik van gedachte verander. 🙂 Ondertussen weet ik al goed wat voor soort kaartje er in de kit zitten en welke quotes erin zitten. En dan ga ik met het accessoirespakket aan de slag om hier en daar iets op de foto’s te plakken of om het kaartje aan te kleden. Bij deze spreads heb ik dat behoorlijk gedaan. Want we hadden zo’n leuke dag gehad!

Back to the pages.  I just put the photo’s that I think match together in the pockets and leave some pockets empty for the journalingcards. Then I put the journalingcards on top of the pages that match my photo’s. Meanwhile i now know which one have matching quotes. And at the end I grab my accessorypack to dress the pages a bit. With these pages I went all out…. Because we had such a great time!!

Soms vind ik de kaartjes niet leuk maar de quotes erop wel. Wat ik dan doe ik ze gewoon uitknippen en het kaartje maken naar mijn eigen smaak. Dit heb ik bij deze kaartjes gedaan. Vooral bij de 10×10 foto van mijn vader met mijn jongste. De groene banner komt uit een totaal ander kaartje. ik moest iets groen hebben om  evenwicht te krijgen in mijn pagina’s. Dus achter te foto heb ik een vierkant kaartje zo geplakt dat het totaal  10×15 cm werd. Toen aangekleed met de banner en gele strook en “love” sticker. Hetzelfde deed ik met de tekstballon. Knip m uit en maak met de letterstickers je eigen tekst. Het is zo leuk om te doen!!

Sometimes i don’t like a whole card so I make my own by putting different cards together. Like this one with my dad and youngest. I needed some green in the page. So I used a square journaling card and the photo to fit a 10×15 cm pocket. then cut the green banner from another card. dressed it up with some yellow cardstock and love sticker.  I did the same with the speechbubble. Just cut it out and make your own text with the letterstickers!! It is so much fun!!

Wil je nu nog meer inspiratie opdoen voor je eigen Project Life pagina’s, kijk dan op de blogs van deze geweldige dames uit het designteam!!

Ik wens jullie een fijne week toe en tot gauw.

Groetjes,

Sandra 🙂

Do you want more inspiration for you own Project Life pages? Take a look at the blogs from these wonderful ladies from the designteam!! Have a nice week!

Sandra 🙂

 

Tina Gillespie Australia
Sandra Korten The Netherlands

> you are here.

Constanze Wirtz Germany
Julie Kettlewell UK
Patty Bennett USA
Linda Dalke Australia
Caroline van der Straaten The Netherlands
Delys Cram New Zealand
Elizabeth Richards Peterson USA
Janet Wakeland USA

Gebruikte materialen/ Product List

5 comments

 1. Caro says:

  SUper gave pagina’s heb je gemaakt San!! Maar ik had ook niet anders verwacht. 😛
  Erg leuk ook die witte mat onder de foto’s.

 2. Adele says:

  Great pages, thanks Sandra xox

 3. Linda Dalke says:

  Great job! The colours work so well with your photos!

 4. Danielle says:

  Gaaf, Sandra. En een fijne duidelijke uitleg.

 5. Constanze says:

  Beautiful pages! I think this is going to be an awesome album!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.