Sneak Peek #2 Kaart en Home Decor

Op internet was is aan het zoeken naar ideeën. Kijken wat nu een beetje de trend is. En ja, de flamingo’s en ananassen vliegen om je oren. Niet te geloven. Vorig jaar was het al een trend maar het lijkt wel of het dit jaar meer vorm aanneemt. Zaterdag liet ik al een doosje zien met de flamingo maar dit keer heb ik er een kaart mee gemaakt. En wederom met het papier “Pop of Paradise”.

 

Het is de trend van nu. zwart/wit met een simpel gouden of koper icoon erop. Naar idee van deze ingelijste poster die ik via een internetbedrijf vond in mijn mail ben ik aan de slag gegaan. Mijn raderen gaan namelijk meteen draaien als ik zoiets ze en ik heb er natuurlijk mijn eigen vertaling aan gegeven. Ik heb in dit geval wederom de flamingo gebruikte en in goud embossingpoeder. Het papier heb ik nog wel op een zwarte achtergrond geplakt hoor. Zo komt ie net iets beter uit de verf. 😉

 

De kaartbasis is ook zwart met een knalroze gestreepte achtergrond. Begin je het papier ook al geweldig te vinden? 🙂 Daar bovenop het stukje met de flamingo en het nieuwe roze Thick Bakers twine. En klaar. Een sentiment heb ik aan de binnenkant van de kaart geplakt. Voorop vond ik het niet nodig.

 

Voor het tweede gedeelte heb ik Home Decor in petto voor jullie, ook naar aanleiding van die poster. Wel op een kleiner formaat natuurlijk. Ik had nog 3 lijstje liggen. Ooit gekocht bij de Wibra voor amper een €. Mijn eerste idee was om foto’s van mijn drie dames erin te doen. Is er nooit van gekomen…. Dus nu heb ik 1 lijstje gebruikt voor een foto van de dames en de andere twee heb ik bewerkt. 🙂

Het papier op 10×15 cm gesneden. En toen de fotocamera van de hostessset “Pun intended” gebruikt om erop te embossen.

Voor het andere lijstje heb ik mijn nieuwe favoriet gebruikt. “Labeler Alphabet” Een set met 2 soorten alphabet letter erin. Een in blokjes met de letters erin en een met alleen de letters en cijfers. 101 kleine stempeltjes in 1 set!! Echt geweldig! Ik heb de letters naast elkaar op een blok geplaatst en op de zwarte balkjes gestempeld. Weer met goud embossingpoeder. Het is niet perfect recht maar het is handwerk!! Home, Family, Love.

Deze lijstjes krijgen een mooie plekje in onze woonkamer. Ik ben zo blij met deze eigengemaakte home decor!! Ik denk dat hier wel een workshopje uit gaat voort komen. 🙂

Wil je ze in het echt bewonderen en meer van de nieuwe producten, kom dan naar de catalogusparty die ik op zaterdag 4 juni organiseer in Nispen. Hier vind je alle details van de party en entree is GRATIS incl ontvangst catalogus en twee kaarten maken!

groetjes,

Sandra 🙂

PS: wil je een reactie achterlaten? scroll dan even naar boven. Ik hoor graag van je wat je er van vind. Dank je wel. 🙂

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.