In the spotlight – Recht uit het hart #4

13329813_10209361287973781_1780693110_n-2

 

IMG_7168

En, hoe vinden jullie de stempelset tot nu toe? Is hij niet geweldig!

Ik ben vandaag anders aan de slag gegaan. Afgelopen april ben ik naar HET stempelevent van het jaar geweest in Nijkerk, de ARTSpecially. Voor mij altijd een heerlijke beurs waar ik probeer nieuwe ideeën op te doen. En dat heb ik. Een oude techniek die ik eigenlijk vergeten was. kleuren met bleek.

Mijn lieve vriendin en scrapdinnetje Marianne Swijnenburg gaf op de beurs een make & take en we gingen o.a. delen van het kaartje oplichten met bleek. Geweldig leuk om weer te doen. PS: Marianne is een kei met inkleuren van stempels. Kijk maar eens op haar Facebookpagina. 🙂

Dus dit kaartje lijkt op het eerste gezicht heel simpel, maar schijn bedriegt. Eerst begonnen met de bloemen overal op het frontje te embossen met Whisper White embossingpoeder op een Whisper White frontje. Daarna heb ik de brayer beinkt met Pink Pirouette ink en zo alles bedekt. (ik heb de spongerollers nog niet)

Toen een oude aquapainter vol gedaan met bleek. Gewoon huis tuin en keuken bleek. Met de painter ben ik inkt gaan weghalen d.m.v. het bleek. Het is alsof je de bloemen en blaadjes aan het inkleuren bent. En je ziet de inkt wegvagen waar je bij staat. Echt zo leuk om te zien. Toen alles wit was geworden op opgedroogd heb ik het weer ingekleurd met de Stampin’ markers.

Morgen is het de beurt aan Hilde om weer een projectje te posten op haar blog met deze stempelset.

groetjes,

Sandra 🙂

Rect-uit-het-Hart_flyer_NE_2016_toprinter

Gebruikte materialen/ Product List

Daffodil Delight Stampin' Write Marker

Daffodil Delight Stampin’ Write Marker
[119677]
€ 3,95

Embossing Buddy

€ 7,50

Versamark Pad

€ 9,00

2 comments

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.