Workshop Sterren Stralen geannuleerd

Helaas ben ik genoodzaakt de workshop voor a.s. zaterdag “Sterren Stralen” te annuleren. Ik ben ziek geworden en ben daardoor niet in staat een workshop te geven. De dames die zich hadden opgegeven heb ik al geïnformeerd en ik ben op zoek naar een nieuwe datum. Ik laat dit jullie deze week nog weten.
 
Groetjes,
Sandra 🙂

In deze workshop staat de “Many Merry Stars Simply Created kit” centraal. De kit bevat alles wat u nodig heeft. 26 sterrendoosje in 6 verschillende maten variërend van 5.1 cm tot de grootste van 38.1 cm.  Tags, goud bakerstwine, strikken, houten sneeuwvlokken en sequins en nog veel meer….. Wie wil deze cadeautjes nou niet onder de kerstboom vinden….. en dat voor nog geen €1,22 per doosje!! Ook leuk is het om er een adventskalender mee te maken. Al met al meer mogelijkheden dan je in eerste instantie zou denken.

Tijdens deze workshop gaan wij minimaal 3 doosjes maken. Heb je de kit erbij besteld dan heb je thuis napret door de rest te maken!!

Workshop opties:
1. Workshop met de Simply Created kit € 35,45 (€4,- korting op deze workshop)
2. Workshop met de Simply Created kit + stempelset “Many Merry Stars” €50,90 (+ een voucher voor gratis workshop t.w.v. €7,50)
3. Workshop 3 sterrendoosjes maken (zonder de Simply Created kit) €7,50

Opgeven en betaling voor deze workshop graag voor dinsdag 28 oktober i.v.m. voorbereidingen treffen.
Opgeven graag via de mail naar korten@ziggo.nl o.v.v. Sterrenstralen

Groetjes,
Sandra 🙂

PS: Wil je deze workshop liever bij je thuis organiseren met een stel vriendinnen. Dat kan natuurlijk ook!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.