Christmas in July – Cadeaukaarthouder met kaart

Wat vliegt de week toch om. Het is al weer zondag. Gisteren hebben jullie de prachtige kaart van Eveline kunnen bewonderen. Mooi he, met die witte kerstbomen op het blauw. Prachtig! We gaan nog de gehele maand juli door met kerstkaarten. Voor mij toch wel een raar idee hoor. Want ondertussen ben ik ook druk bezig om afscheidscadeautjes te maken voor de juf en meester van de meiden. 🙂 Ik leef in twee seizoenen. hihihi.

Time flies….. The whole month is our theme Christmas in July. For me it is still weird. Because the end of the schoolyear is in 2 weeks for my girls and I am making teachersgifts also. So I live in between 2 seasons. 🙂

Vandaag een cadeaukaarthouder met kaart verpakt in een kraft zakje. Geheel aangekleed met de Wonderous Wreath bundel. Het zakje heb ik eerst bestempeld met het bloemetje. Daarna heb twee stroken gesneden uit het kerstpapier. Daarbovenop de krans. Dit alles wordt bij elkaar gehouden door een binderclip. Deze clipjes zijn nieuw in het assortiment. Ik vind ze geweldig. Vroeger had ik deze al op school en gebruikte ze erg veel. Dus je zult ze bij mij voorlopig vaak voorbij zien komen. 😉

Today a giftbag with a card inside. I made this all with the Wonderous Wreath bundle. First I stamped the bag with the flower. From the christmaspaper I cut some strips and then on top the wreath. It is held together with a new binder clip. Back in the days I loved these clips and I used them for a lot of things at school. So this is a product you will see a lot the coming months. 😉

In het zakje zit de kaart waar je evt een cadeaukaart achter kan plakken. JE zou er zelfs nog een klein cadeautje in kunnen stoppen. Ik heb eigenlijk alleen maar de krans herhaald op de kaart. een restje papier en goud glitter aan de zijkant en je kaart is klaar.

Inside the bag is a card. On the back you can add a giftcard. Or you cn put a little gift inside the bag. I repeated the wreath on the card. ad a strip of designerpaper and gold glitter. And the card is finished.

Morgen is het wederom weer de beurt aan Eveline. Hilde heeft het erg druk met deze mooie dagen dus zij zal, zodra zij daar de gelegenheid voor heeft, een kaart plaatsen op haar blog. Dus blijf vooral elke dag even kijken bij een van ons. 🙂 Wij horen graag wat jullie ervan vinden.

Tommorrow it is Eveline turn. Can’t wait to see what she made. We like to hear what you think so far. Did we inspire you?

Hieronder vind je weer de gebruikte producten en heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen? Ik help je graag.

Fijne zondag en tot woensdag voor weer een nieuwe kerstspotlight.

Have a nice sunday and I hope to see you wednesday for another christmas spotlight.

Sandra 🙂

Gebruikte materialen:

2 comments

  1. Danielle Bennenk says:

    Wat mooi, San! Heel klassiek.

  2. Eveline says:

    Wat een leuke kaart en zakje. Ik vind de gouden details heel leuk, zelfs in het lint zit een beetje goud.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.