Christmas in July – Happy Moments

13521623_10209493070548263_431532039_n

 

IMG_0714

Vandaag is het mijn beurt voor de spotlight. Een kaartje gemaakt met de Jar of love set. Deze set stond als eerste op mijn lijstje. Met deze set kun je zoveel verschillende kanten op. Ik heb er vandaag een schutbol van gemaakt. Tevens heb ik twee andere sets gebruikt om het een kerstgevoel te geven. Om het echt een schutbol effect te geven heb ik de wink of stella gebruikt voor de glitters.

klik op het plaatje voor meer. Tijdelijk verkrijgbaar van 02 augustus t/m 31 augustus.

De kleine dennenboompjes zijn uit de nieuwe photopolymer set Thoughtful Branches. Het zijn oorsponkelijk 3 kerstboompje en langer maar ik heb maar 2 boompjes gestempeld. (zie pdf hierboven) Deze set is maar tijdelijk verkrijgbaar van 2 augustus t/m 31 augustus. Zelf vind ik m geweldig. Verschillende boom afbeeldingen met leuke teksten en bijpassende stansen!! Een set waar je vele kanten mee op kan. Herfst, winter kaarten en je kunt er zelf een Hortensia mee maken.

Bestel je deze set in augustus dan krijg je van mij er een workshoppakketje met PDF bestand bij, waarmee je 3 leuke kaarten kunt maken. 🙂

IMG_0713

De tekst komt weer uit de Wonderous wreath set. Een stempelset die ik al eerder liet zien. Ik heb de tekst geembost met wit en vervolgens in stukjes geknipt. De tekst uit de set is van zichzelf langer. Ik heb alleen de woordjes gebruikt die ik wilde gebruiken.

Social2_BonusDays_demo_July0716_UK

En er is nog zoveel meer te vertellen. Deze maand krijg je bij iedere €60,- aan bestelling een coupon t.w.v. €6,- om in augustus te besteden!! Gebruik deze om b.v. de Thoughtful Branches set aan te schaffen of een ander product die nog op je lijstje staat!!

Hoe gaat het in zijn werk? Bestel je via mij per mail dan krijg je een actiecoupon toegestuurd via mij. Bestel je via de webwinkel dan krijg je van Stampin’ Up! een actiecoupon per mail toegestuurd. Deze mail goed bewaren want je krijgt m maar eenmalig!!

Deze coupons zijn geldig van 2-31 augustus en bij mij in te leveren of weer via de webshop.

Deze actie kan ook via een verzamelbestelling. Dan krijgen jullie ieder afzonderlijk een coupon van mij toegestuurd per mail. 🙂

Morgen is Danielle er weer met een nieuwe project en ik ben er dinsdag weer! Bij Danielle kun je trouwens het kaartje van afgelopen vrijdag bewonderen.

groetjes,

Sandra 🙂

Heb je vragen over de Stampin’ Up! producten of wil je bestellen. Dat kan door een mailtje te sturen of telefonisch contact op te nemen.

Gebruikte materialen

Sponge Daubers

€ 6,00

Linen Thread

€ 5,50

Embossing Buddy

€ 7,50

Versamark Pad

€ 10,50

Glue Dots

€ 6,50

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.