Thinking of you at Christmas

13521623_10209493070548263_431532039_n

IMG_0715

Wij gaan al weer de  3de week in van Christmas in July. Wat vliegt de tijd toch…. Vandaag heb ik voor de snelle stempelaars onder ons een leuke set kaarten gemaakt met de Baby Wipe techniek.

Babywipe???? Ik zal je uitleggen wat dit is. Je hebt een stapeltje babydoekjes zonder lotion of alcohol. Hier druppel je in verschillelende kleuren reinkers op. Waardoor je een bedje van inkt krijgt. Vervolgens druk je je stempel in deze inkt en zie hieronder het resultaat. Verschillend kleurverloop en telkens krijg je weer een andere effect. Deze techniek bestaat al een tijdje en is zo leuk om te doen. Op 27 september ga ik deze techniek tijdens de maandelijkse stempelavond leren. Dus heb je ook zin om te komen. Geef je dan op!

IMG_0716

Nu terug naar het kaartje. Ik heb weer een “oldie” gebruikt om te stempelen. De embellished ornaments met bijpassende stansen. En zo geschikt voor deze techniek omdat het een solide stempelafdruk heeft en lekker groot. 🙂 De reinkers die ik heb gebruikt zijn Bermuda Bay, Pool Party, Pear Pizzazz. Zorg er wel voor dat de druppels een beetje in elkaar overlopen en natuurlijk qua kleur bij elkaar passen. Sommige kleuren gaan niet samen. Dus let daar wel op.

Ik heb de notecards & enveloppes gebruikt als basis. Daarbovenop ligt een stukje bermuda bay cardstock en daarna het stempelafdrukje. Om het afdrukje wat bling te geven heb ik wederom de wink of Stella gebruikt voor wat glitter. Een goud strikje maakt de kaart helemaal af.

Vraag je je af waar is de verpakking van deze set. Die heb ik niet gemaakt. Je kunt deze set natuurlijk cadeau geven en ze bijvoorbeeld in een kraft zakje stoppen net als wat ik laatst met de giftcard gedaan heb, maar deze gaan in december gewoon op de bus. 🙂 Ik wilde jullie laten zien dat je met weinig middelen een super leuk kaartje kunt maken en in een record tempo af kan krijgen.

Morgen is het weer de beurt aan Eveline om haar projectje aan jullie te laten zien. En ik ben donderdag weer van de partij!

groetjes,

Sandra 🙂

Wil je je opgeven voor de maandelijkse techniekavond op 27 september. Stuur mij dan een mailtje en ik zet je op de lijst.

Social2_BonusDays_demo_July0716_UK

Of een bestelling plaatsen dat kan ook door mij een mailtje te sturen. Denk ook aan onze Juli “Bonusdagen” actie. Bij ieder €60, – aan bestelling krijg je een kortingscoupon van €6,- die je bij een volgende bestelling in de maand augustus (2 t/m 31) kunt inleveren (onbeperkt aantal per bestelling)

Gebruikte materialen

2 comments

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)