Thinking of you 2.0

13521623_10209493070548263_431532039_n

Ken je dat. Heb je goed voor gewerkt, voor mij is dat omdat ik nu aan mijn linkerpols ben geopereerd. En dan vergeet je door de drukte van de laatste schoolweek (lees: musical, afscheidsavond, uitvliegen, schoolspullen kopen, enz.) van de meiden om je blogpost te maken en te posten afgelopen donderdag!! Sorry. Moeder van 3 dochters zijn is niet altijd even rustig. Maar wel erg gezellig!!

Dus deze hadden jullie nog van mij tegoed. De kaart is een 2.0. zoals ze dat noemen.  Ik heb namelijk de kaart van 13 juli opnieuw gemaakt maar dan net even iets anders. Je kunt het ook CASEn noemen. Namaken met je eigen twist. 😉

Dit keer heb ik als basis het waterverfpapier gebruikt en met poolparty inkt en mijn watercolorpen een wash gelegd op het papier. Vervolgens het met ik met Bermuda bay inkt de tekst erop gestempeld. En toen met de Wink of Stella clear Glitterbrush eroverheen geschreven. Hierdoor krijgt je tekst ook een waterverf effect. Deze tekststempel is hier uitermate geschikt voor. 🙂 En het is weer eens wat anders. 🙂

Het labeltje “christmas” en de blaadjes boven de tekst komen uit dezelfde set. Namelijk de hostessset “Time of Year” Deze kun je alleen bestellen bij een order of party van minimaal €200,- . Je kunt hem dan bestellen met je Stampin’ Rewards. En bij een party/bestelling van €200,- krijg je al 10% extra te besteden.

Verder heb ik de kaart afgemaakt met een aantal clear sequins die in het doosje van de metallic sequins zitten.

Morgen heb ik weer een nieuw kerstprojectje voor je in petto en gaan wij al weer onze laatste Christmas in July week in. Eveline en ik zullen deze aankomende week om en om projectjes laten zien. Hilde springt in zodra het kan maar gezien het mooie terrasweer heeft zij waarschijnlijk weinig tijd om maar een stempel aan te raken. En Danielle zal op vrijdag een projectje plaatsen als het kan. Hou onze blogs en onze facebookpagina voor nieuwe ideeën!!

Maandelijkse Techiekenavond

Heb je zin om dinsdagavond te komen stempelen? Ik heb namelijk nog 2 plekjes vrij tijdens mijn maandelijkse techniekenavond. We gaan aankomende dinsdag de Northern Light techniek behandelen. Opgeven kan door mij een mailtje te sturen. Kosten zijn €7,50 en dit is incl. materialen, koffie/thee/fris en iets lekkers.

Fijne zondag!!

groetjes,

Sandra

Tel: 06-41048662

mail: korten@ziggo.nl

Alle gebruikte materialen kun je natuurlijk weer bij mij bestellen. Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden. Bestellen geldt alleen binnen Nederland. Voor mijn Belgische klanten heb ik een andere optie. Zie hier.

En als EXTRA is deze maand de Bonusdeal die nog loopt t/m 31 juli!! Bij besteding van iedere 60,- krijg je een kortingscoupon t.w.v. 6,- om in augustus te besteden. Dus bij 120,- krijg je €12,- korting, enz., enz…

Wat dacht je ervan om deze in te leveren bij de Toughtfull Branches Bundel. Als je deze in de maand augustus bij mij besteld dan krijg je er een gratis mini workshoppakketje in PDF vorm bij. Dit is incl de materialen om 3 kaartjes te maken.

klik op het plaatje om de volledige stempelset te zien.

Gebruikte materialen 

€ 21,00

€ 8,50

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.