In the Spotlight – One sheet wonder mini album

13329813_10209361287973781_1780693110_n-2

Hallo en welkom bij weer een nieuwe in the spotlight. En deze week staat het designerpapier centraal.

Hello and welome by yet another “in the spotlight” and for this week it is all about desingerpaper.

Ik heb totaal geen moeite met het snijden van mijn papiertjes, in tegenstelling tot Eveline. Waarvan ik weet dat zij nog halloweenpapiertjes heeft van lang geleden…. 😉  (zoals zij gisteren al vertelde in haar blogbericht) Mijn liefde voor scrapbooking zorgt er wel voor dat ik het gebruik. En zo ook deze keer.  Tijdens mijn open huis had ik met dit papier al een kaartendoosje mee gemaakt maar ik had nog genoeg over om deze One Sheet Wonder mini album te maken. het idee komt van Traci Cornelius uit de UK. Een paar jaar gelden poste zij een video over het maken van dit mini album. klik op haar naam en je komt bij de complete uitleg van dit album terecht. Ik heb er mijn eigen draai aangegeven.

I have no trouble cutting my papers as for Eveline, i know she has some papers from years ago! 🙂 My love for scrapbooking makes me chop it and use it! Previous I made a little box with 4 notecards with this paper. I was during the lance of the year catalogue. I had lots of it left and I dicided to make a one sheet wonder mini album with it. My idea came from Tracy Cornelius, who posted the complete tutorial on you tube a couple of years ago. I made my one version of it.

Mijn versie is een boekje met de recente schoolfoto’s van mijn 3 meiden. Normaal liggen deze kleinere versies in de la of in een album achterin bij de rest van de jaren foto’s. Dit keer heb ik ze maar eens uit het album gehaald om er een boekje voor oma van te maken. Zij is bijna jarig dus een perfect verjaardagscadeau. Hij past makkelijk in haar tas dus kan ze m overal mee naartoe nemen. 🙂

My version is kind of a bragbook. I used the recent schoolphoto’s of my 3 girls. It is a birthdaypresent for grandma. Her birthday is coming up so what better way to give those photo’s to her. The album is small enough to fit her purse. 🙂

Hier zal ik later nog iets schrijven voor haar.

Dit is het eerste wat je ziet als je het album openmaakt.

First thing you will see when you open up the album.

Met de tabjes gemaakt met het lint kun je de foto’s eruit trekken.

With the tabs the photos can be pulled out.

En op de achterzijde het de klas en het jaartal van wanneer de foto’s genomen zijn.

On the back i have written the class and schoolyear.

 

Ik hoop dat jullie m leuk vinden. Zo kun je verschillende variaties maken met dit mini album.

Hieronder vind je een lijst met alle gebruikte materialen. Morgen laat Eveline haar projectje weer zien, Danielle zal er donderdag weer zijn  en ik ben er vrijdag weer!!

Groetjes,

Sandra 🙂

Alle producten kun je via mij bestellen. Kijk hier voor de verschillende opties.

 Gebruikte materialen

€ 19,50
€ 36,00

2 comments

 1. evelinevanheijst
  Eveline says:

  Ik heb inderdaad nog wel een paar pakken Halloween papier liggen!! Kan ik niet in snijden en kan het zeker niet weggooien.
  Wat heb je een super leuk boekje gemaakt. Gaat oma heel blij mee zijn.

  • Sandra Korten – Etten-Leur, Nederland – Mijn naam is Sandra Korten en ik ben onafhankelijk Stampin' Up! demonstratrice in Etten-Leur en omstreken. Ik geef workshops met de mooie Stampin' Up! spulletjes. In mijn onlineshop of direct via mijzelf kun je deze producten kopen. Lijkt het je leuk om bij jou thuis een Stampin' Up! party te geven. Kijk dan op mijn blog voor de mogelijkheden. Hopelijk tot gauw! groetjes, Sandra :)
   Sandra Korten says:

   Thanks. Daar was oma inderdaad heel erg blij mee. 🙂 Eef zullen we afspreken dat je het halloweenpapier als decoratie gaat gebruiken in oktober? 🙂

   Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.