Speciale aanbiedingen

SpecialOffers_Shareable_Sept2016_ENG

 

De nieuwe seizoenscatalogus is nog maar net uit of we hebben weer een geweldig iets voor jullie in petto.

De speciale aanbiedingen!! Deze zijn in de plaats gekomen voor de weekly deals die we tot voor kort nog hadden.

Hieronder vind je de aanbiedingen voor deze week waaronder een paar van mijn favorieten, de enamel shapes en dots. Het lijkt wel of ik ze opvreet. Zoveel heb ik er al gebruikt. En dan voornamelijk op mijn scrapbooklayouts en Project Life. Maar je kunt ze ook geweldig gebruiken als accent op je kaart. Het zijn kleine dotjes maar ze geven een groot verschil!! Ik ga deze week een voorraadje aanleggen. Dat is een ding wat zeker is. 🙂

 

groetjes,

Sandra 🙂

Tel: 00 31(0)6 410 48 662

mail kun je via het onderstaand formulier of gewoon naar korten@ziggo.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.