Condoleance kaarten

 

Deze week staan de condoleance kaarten in the spotlight. Het zijn vaak de kaarten die wij het minst leuk vinden om te maken. Dit soort kaarten zijn het mooist als ze eenvoudig zijn. En dat heb ik dan ook gedaan.

Afgelopen week heeft Stampin’ Up! kenbaar gemaakt dat vanwege zijn populariteit de stempelset “Thoughtful Branches” langer verkrijgbaar is. Om te laten zien hoe veelzijdig deze set is heb ik een paar kaarten gemaakt.

Mijn basis is een witte notecard met daarop een laag zwart cardstock en vervolgens grijs. Vaak worden condoleance kaarten met volledig zwart afbeeldingen gestempeld. Ik zelf vind dat een beetje te hard. Vandaar dat ik gekozen heb om te werken met witte pigment inkt. Wat ik erg mooi hieraan vind is dat de stempelafdruk “zachter” wordt. Bij Eveline zag je gisteren al hoe zij met witte inkt en wit embossingpoeder een prachtige kaart maakte. Vandaag heb ik deze trend doorgetrokken, zonder het van elkaar te weten. 🙂

Hieronder nog alle kaarten op een rijtje.

 

Morgen is Danielle er weer met een nieuw project en mij zie je weer verschijnen op zaterdag! En wat een feest want dan is het ook wereld kaartenmaakdag!! World Card Making Day!! Dus kom vooral een kijkje nemen op onze blogs en natuurlijk ook op onze Online Stampin’ Party facebookgroep.

 

groetjes,

Sandra 🙂

 

2 comments

 1. Gonne van der Peet-Corba says:

  Op zoek naar een idee voor een condoleancekaart kwam ik via Pinterest op jouw blog terecht. Heb nu een kaart gemaakt naar het idee van jouw vierde kaart, dank je wel! Groetjes Gonne

  • Sandra Korten says:

   Daar is Pinterest voor, Gonne! Heerlijk delen met elkaar. Gelegenheid is wat minder maar ik ben blij dat ik je op deze manier iets kon helpen. Gecondoleerd. dikke knuf.

   Geef een reactie

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.