Extravanganza kortingsweek

onlineex_shareable-1_nov2116_uk

In de week van 21 november t/m 28 november is het kortingsweek bij Stampin’ Up! Kortingen tot wel 40% Sommige producten zijn ALLEEN op 21 november en op 28 november met korting te verkrijgen. Geldig 24 uur!! 

Klik op het plaatje of hier  om naar een andere pagina te gaan waar ik alle producten met korting voor je op een rijtje heb gezet.

Om jullie optimaal te laten profiteren van deze acties heb ik het volgende bedacht. Ik verzorg heel graag jullie bestelling. Mocht je willen bestellen en natuurlijk ook profiteren van de 2x 24 uurs korting.

Geef dan voor zondag 20 november je gehele bestelling door aan mij en je hoeft slechts 1 x verzendkosten te betalen (boven de € 50,- gratis verzenden)  Ik zal bestellen op maandag 21 november en op maandag 28 november. Zodra de spulletjes binnen zijn verzend ik ze in een keer naar je toe. Noem het een speciale Extravaganza verzamelbestelling! 🙂

Hoe bestel je? Mail je verlanglijstje met de productnummers naar mij toe. Ik zal je vervolgens een betalingsoverzicht sturen. Betalingen die voor maandag 21 november binnen zijn gaan mee in de bestelling.  Heb je alleen een bestelling met de 28 november actie dan moet je betaling binnen zijn voor vrijdag 25 november.

Bestellingen voor Belgische klanten: jullie kunnen het laten opsturen naar het dichtsbij zijnde Kialapunt aan de grens of ophalen bij mijn thuis in Etten-Leur (Noord- Brabant)

Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. 

Groetjes,

Sandra 🙂

Tel: 06 – 410 48 662

 

mail: korten@ziggo.nl

 

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)