Grote uitverkoop herfst/winter catalogus

yearendcloseout_shareables_eng_1

klik op het plaatje om naar mijn webshop te gaan voor de uitverkoop.

We gaan nog even door met de korting knallers! Dit keer gaat bijna de gehele herfst/winter catalogus in de uitverkoop! En hiervoor geldt, OP=OP.  Dus wees snel als er nog iets op je verlanglijstje staat….. Ervaring leert is dat deze uitverkoop HEEL snel gaat. Met name papier en de embellishments.

Mijn advies is om het via mijn webshop te bestellen. Dit gaat nog wel met een credit card. Je betaald €5,95 verzendkosten ongeacht de grote van je pakket. Levering is direct uit het magazijn van Stampin’ Up! Duitsland en bezorgt door UPS.

Wil je bestellen maar je woont in België. Laat dan je pakket naar een Nederlands adres sturen. Of naar mij. En haal het op in Etten-Leur. Krijg je gelijk een exemplaar van de nieuwe catalogus mee. 🙂  Mail mij op voorhand even en ik stuur je mijn adresgegevens. Deze heb je nodig om je aan te melden als klant. 🙂

Ik probeer zeker op donderdag 1 december mijn mail meer te bekijken om zo jouw bestelling te verzorgen. Echter geeft dit geen garantie dat de producten nog leverbaar zijn. Vandaar mijn advies om via de webshop te bestellen. 

Ik wens je veel shopplezier!!

Hier is de link naar de lijst. PDF

groetjes,

Sandra 🙂

Tel: 06 – 410 48 662

mail: korten@ziggo.nl

 

Na het invullen van dit formulier ben ik de enige die jouw gegevens ziet. En zullen niet aan derden worden gegeven. 🙂

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.