Bloghop – Alles is liefde

Hallo en welkom bij een bloghop vol liefde! Samen met mijn teamgenootje van de Creatieve Harten laten wij je verschillende projecten in het thema “Alles is liefde” zien. En hiermee kun je alle kanten op. <3 Als het goed is kom je van het blog van Helmy. Zo niet dan begin je hier en klik je telkens op het plaatje  “volgende”. Zo hop je van blog naar blog van de verschillende teamleden. De hop is voorbij als je weer op mijn blog komt. 🙂 Veel plezier.

Ik heb voor jullie een waterval kaart in het Valentijns thema. Lekker traditioneel in rood en wit. Ach, wat wil je ook. Rood-Wit stroomt op verschillende manieren door mijn bloed. 😉  #Sparta

Ik heb gewerkt met het leuke blokje “Sending Love Designer series papier”. 48 dubbelzijdig papiertjes in diverse printjes waar je alle kanten mee op kan. Later deze week zal ik jullie er een scrapbookpagina mee laten zien. Bij deze lijn hoort natuurlijk een bijpassende bundel ” Sealed with love”.  De ballon en wolken komen trouwens uit de “Lift me up” bundel. Weer zo’n leuke set. Ik heb ze gecombineerd. Iets wat perfect gaat.

Wil je nu ook zo’n waterval kaart maken. Kijk dan hier. In 2013 heeft  Charlotte Harding van Stampin’ Up! een hele duidelijk uitleg gegeven op You Tube. Is engels niet je sterkste punt dan kun je op You Tube diverse Nederlandse versie vinden. 

Ik heb even een klein fimpje gemaakt van het kaartje. Zo kun je het watervaleffect beter zien. 

 

Ga nu maar gauw naar Lotte d’r blog. Want daar staat je weer iets moois te wachten. Ik wens jullie een fijn weekend toe!  Alle gebruikte producten staan onderaan het blogbericht.

Groetjes,

Sandra 🙂

Hieronder vind je de complete lijst met alle teamleden die meedoen.

Caroline van der Straaten

Eveline van Heijst

Diana van Otterlo

Anne-Marie Breurkes

Angélique Nederpel

Barbara Bergmans

Jolan Meurs

Danielle Bennenk

Dominique Bergen

Helmy Goyer

Sandra Korten (je bent nu hier)

Lotte Noordzij

Corliene vd Hoef

Carolien Boone

 

Wil jij ook wel eens een heel weekend te stempelen?

In het weekend van 17 tm 19 maart 2017 organiseer ik samen met 3 andere Stampin’ Up! demonstratrices een Creatief Stempel Weekend op Landgoed De Biestheuvel in Hoogeloon, Brabant. Een weekend vol met projecten en vooral plezier en ontspanning. Klik op het plaatje voor alle informatie.

 

Gebruikte producten en natuurlijk bij mij verkrijgbaar. 🙂

14 comments

  1. hildesuykerbuyk says:

    Heel leuk Sandra, ik zat van de week nog te denken om ook weer eens een watervalkaart te maken, is best lang geleden. Deze is alvast erg geslaagd!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.