Focus Favoriet Online Stampin’ Party

Online Stampin’ Party NL bestaat inmiddels 2 jaar en we hebben inmiddels meer dan 600 leden. Het is een heerlijke positieve groep waarin de leden elkaar inspireren met hun projecten en waar wij (DanielleCaroline en ik) diverse activiteiten organiseren.

Tijdens onze zomerpauze hebben we een en ander op een rijtje gezet en de activiteiten opnieuw ingedeeld. Een aantal favorieten blijven en er zullen ook wat activiteiten bij komen, dus houd de groep in de gaten. Een van de nieuwe dingen is: De Focus Favoriet!

Iedere maand kiest het Online Stampin’ Party NL team een Focus Favoriet, bijv. een techniek, product, thema, etc. Deze favoriet zullen wij gebruiken in onze projecten (op onze blogs) én gebruiken voor een design challenge, of wel inspiratie uitdaging,  die drie weken loopt  en in de 4e week wordt een winnaar gekozen. Aan deze inspiratie uitdaging mogen/kunnen alle groepsleden meedoen! En we beginnen hier al mee in augustus! 

Onze allereerste Focus Favoriet is je ‘Favoriete Kleur Medium’. Wil je meedoen aan deze inspiratie uitdaging? Lees dan de onderstaande regels goed door en wordt lid van onze groep als je dat nog niet bent.

Mijn favoriet:
de watercolor pencils. Vorig jaar nieuw in de catalogus met 13 mooie Stampin’ Up! kleurtjes. En sinds vandaag heeft dit kleurenmedium er een kleintje bij gekregen.  10 nieuwe kleuren. (zie zijbalk voor de maandactie Augustus)

 • cherry cobbler
 • flirt flamingo
 • cajun craze
 • crashend curry
 • granny apple green
 • garden green
 • coastal cabana
 • balie blue
 • night of navy
 • gorgeous grape

Je kunt natuurlijk op verschillende manier met watercolorpencils aan de slag. Met gebruik van een aquapainter of penceel. Ik heb er voor gekozen om met de blenderpen aan de slag te gaan. Mede omdat de bloemen die ik ga kleuren niet heel groot zijn. Om te zien hoe de kleuren er daadwerkelijk uit zien als je begint heb ik een kleurenkaart gemaakt en op verschillende manieren gekleurd met de blenderpen. Tot ik blij was met het resultaat. 

Dit leuke bloemetje komt uit de Pop of Petals stempelset. Met bijpassende pons. Toen vorig jaar de petite petals en de flowershop sets eruit ging waren we toch wel een beetje teleurgesteld. Maar met deze set heeft Stampin’ Up! weer een prachtig product gemaakt. 5 verschillende bloemen, vlinder, bladeren. Echt heel divers. 

Bij de bloem heb ik alleen 1 kant aangezet met kleur.
Je gaat met je blenderpen hier overheen en je vaagt het uit naar de andere kant van de bloem. Hierdoor krijg je een schaduweffect, waardoor je bloem meer diepte krijgt. Daarna heb ik de lijntjes in de bloem extra aangezet met kleur.

 

 

 

 

 

 

Bij  kaart 1 heb ik de kleur Coastal Cabana gebruikt.
Het polka dot lint is oorspronkelijk wit. Deze heb ik met een stampin blend marker gekleurd. En in mijn geval met Bermuda Bay. Deze is net iets donkerder wat ik zelf mooier vond. 🙂 

Dit tweede kaartje is het zelfde opgebouwd maar dan met real red ingekleurd.

Afmetingen kaarten:

 • basiskaart 10,5 x 29,7 cm rillen op 14,8 cm
 • front 10 cm x 14,3 cm (polkadot embossingfolder)
 • Label: stitched labels framelit 

De kaarten die ik heb gemaakt zijn heel goed voor de beginnende stempelaar/kaartenmaker. En het kleuren kun je op diverse manier toepassen. En wat is er nu leuker dan kleuren. Heerlijk rustgevend. Dus ik zeg. Probeer het eens!! 🙂

A.s zaterdag zal ik nog eens 2 kaarten laten zien met deze techniek.  Deze maand heeft Stampin’ Up! 2 acties. 

We zitten nog volop in onze warme zomer maar er zijn al heel veel kaartenmakers begonnen met de kerstvoorbereidingen. Deze bundel bestaat uit stempels voor alle seizoenen en met name de kerst! Heel divers. Een geweldige set om mee te kleuren. Mooi te combineren met de nieuwste kleuren watercolor pencils, die ook in deze folder staan. En wees snel want deze set is maar t/m 31 augustus te bestellen. Hierna komt hij niet meer terug. 

De 2de actie van deze maand zijn de bonus dagen! Bij iedere besteding van €60,- in augustus krijg je een coupon twv €6,-. Deze kun je in september inleveren. Dus bij een besteding van @120,- krijg je 2 coupons, enz…

Heb ik je al enthousiast gemaakt? Ik verzorg graag je bestelling. Tevens stuur ik je dan ook gratis de nieuwe herfst/winter catalogus die per 5 september in gaat. Bij een bestelling boven de €50,- is de verzending gratis (binnen Nederland).

Groetjes,

Sandra 🙂
mail: korten@ziggo.nl

Gebruikte materialen 

€ 120,00

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.