Focus Favoriet – inkt

Hoi en welkom,

Een kleurmedium kun je verschillend benaderen. De een kleurt het liefst met de watercolorpencils en de ander met de Stampin’ Blends (alcohol markers).  Mijn favoriet hebben jullie al voorbij zien komen. De watercolorpencils. Deze keer wil ik je aandacht vragen voor het kleuren van achtergronden met inkt. Vorige week zag je dat ik dat met de Stampin’ blends had gedaan. Maar deze keer laat ik je zien dat je dit natuurlijk ook heel makkelijk met je inkten kunt doen.

Ik gebruik voor het gemak nog even de kerstfiguren uit de leuke set “Signs of Santa” (te bestellen vanaf 5 september).  De kaarten heb ik in dezelfde kleurschakeringen gemaakt. Bij de kaart staan de kleuren genoemd.

Wat heb je nodig om deze kaarten te maken.

  • Een stempelset. in mijn geval “Signs of Santa met bijpassende stanzen” 
  • notecards en envelopes. 20 kaartjes met enveloppen.  12,7 x 8,9 cm
  • Spongedaubers
  • schilderstape of maskingtape
  • Stampin’ Blends
  • Memento tuxedo black inkt

De elfjes zijn ingekleurd met de Stampin’ Blends.
De kaartjes heb ik afgeplakt met schilderstape.
En toen ben ik begonnen met de donkere kleur inkt onderaan aan te brengen , dan de 2de kleur en de lichtste bovenaan. Begin eerst heel licht. Je kunt altijd nog inkt toevoegen. De inkt loopt dan mooi in elkaar over. Tekst erop en klaar is je eerste kaart. 🙂

Zo kun je in een korte tijd kerstkaarten creëren die net even anders zijn dan de standaard kerstkaarten. En daar hou ik van. 🙂

 

kleuren inkt achtergrond

kleuren inkt achtergrond

Meedoen aan de challenge van Online Stampin’ Party via onze facebookpagina kan nog tot 22 augustus. Wij zien graag wat jouw favoriete kleurmedium is. 

Alle gebruikte producten zijn via mijn webshop (credit card) te verkrijgen. Heb je geen creditcard dan kun je mij ook een mail sturen met daarin je bestelling. Ik verzorg deze graag voor je. Binnen 2 werkdagen krijg je van mij bericht met daarin de betaalgegevens. Zodra je betaling binnen is zal ik je bestelling bij Stampin’ Up! indienen. Tevens krijg je van mij een berichtje als het onderweg naar je is. Bestellingen boven de €50,- is gratis verzenden. 

Deze maand gelden nog steeds de Bonusdagen. Dus maak daar gebruik van. Want bij iedere €60,- ontvang je van Stampin’ Up! een voucher two €6,- om in september te besteden. 

Ook nog geldig deze maand is mijn “Pop of Petals” kit.
Ook hier geldt: gratis verzenden en een voucher t.w.v. €6,-

klik op het plaatje voor meer informatie

 

Gebruikte materialen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.