Focus Favoriet – gedeeltelijk embossen

Hoi en welkom bij mijn 2de voorbeeld voor de focus favoriet.

Deze keer wil ik je laten zien dat je ook een gedeelte van je papier kunt embossen. Deze techniek zag ik ooit bij Gina K. Zij liet zien dat als je de clearplaten voor een deel niet op je papier laat rusten je slechts een gedeelte kunt embossen. Voor mij echt een Eyeopener!! Sindsdien een veel gebruikte techniek. in haar naam zal ik de link verwerken naar het filmpje.

Een echte uitleg hoe ik na het zien van het filmpje niet meer te geven. Wat ik wel heb gedaan is boven het geemboste gedeelte nog twee extra lijnen gerild. bloem uitgeknipt, tekst erop gestempeld en klaar is je kaart. De kaart is heel simpel maar toch elegant door de embossingfolder.

Kaart afmetingen:

  • De kaart in de kleur Soft Sea Foam: 10,5 x 14,8 cm
  • Front is whisper white 10 x 14,3 cm.
  • De bloem is gestempeld in Soft Sea Foam

De bloem is wederom uit de mooie “distINKtive” stempelset. Wat houdt dit in, denk je? Het zijn stempelsets met een nog gedetailleerde afdruk. Je afdruk heeft meer diepte en schaduwen. Echt prachtig.  In de catalogus staan nog een aantal van deze stempelsets. In het filmpje laat Tanner nog eens goed zien wat een prachtige afdrukken je krijgt.

Focus Favoriet is een uitdaging van Online Stampin’ Party. Deze uitdaging start aan het begin van de maand en loopt tot de 22e van de maand. Daarna wordt een winnaar gekozen. Deze maand draait alles om de techniek: Embossing. Heat embossing, embossing met een embossing folder of technieken die met embossing te maken hebben. Wil je meedoen aan deze inspiratie uitdaging? Lees dan de regels in het plaatje goed door en wordt lid van onze groep als je dat nog niet bent.

Ik hoop dat je deze techniek ook eens gaat proberen. En laat dit vooral zien middels onze facebookgroep. Elkaar inspireren en geïnspireerd raken is wat in deze groep hoog in het vaandel staat.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je mij altijd een mailtje sturen. Ik probeer deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Het kan soms een dag extra zijn ivm mijn reguliere baan. 🙂 Dit geldt tevens voor een bestelling via de mail.

Alle gebruikte materialen zijn via mijn webshop te verkrijgen. Dit kan middels een (prepaid) credit card. Of door mij een mail te sturen met je bestelling. Een bestelling boven de €50,- wordt gratis binnen NL verzonden.

Groetjes,

Sandra 🙂
mail: korten@ziggo.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.