Creatieve Harten bloghop – Favoriete Techniek

Hallo en welkom op mijn blog!

Happy Wereld Kaartendag!!  Vandaag vieren wij het maken van kaartjes!! En er staat een bloghop op het programma van de Creatieve Harten. Deze keer laten wij allemaal onze favoriete techniek zien. En eigenlijk vond ik het heel moeilijk om te kiezen. Dus heb ik een kaartje gemaakt waarin mijn 2 favorieten in verwerkt zijn. 🙂

De rock ’n roll techniek en het gedeeltelijk stansen. Deze 2 staan stipt bovenaan! 

Rock ’n roll is een techniek waarbij je eerst je stempel volledig beinkt met een lichte kleur en daarna de randen met een donkere kleur aanzet. Ik heb eerst mijn stempel beinkt met Cajun Craze en toen de randen aangezet met een spongedauber met Cherry Cobbler. 

De 2de techniek is het gedeeltelijk stansen. Het Esdoornblad is al op mijn papier gestempeld. Om te stansen heb ik een van de plaats niet geheel over de stans gelegd. Hierdoor zal de stans  niet geheel door het papier snijden. Ik zal een link plaatsen van een YouTube filmpje van Jennifer McGuire. Hierin laat zij dit stap voor stap zien. 

Het kaartje sluit ook perfect aan bij de maandelijkse uitdaging van Online Stampin’ Party. Het thema die wij deze maand hebben uitgekozen is “herfst/halloween”. Wil je ook meedoen? Neem een kijkje op onze facebookgroep. In deze groep proberen wij elkaar vooral te inspireren en uit te dagen om onze stempels vooral goed te gebruiken. 🙂

Ik hoop dat jullie deze technieken ook eens gaan uitproberen. Hieronder vind je een blauw plaatje met een kikker. Zo hop je verder naar de rest van de lijst met deelneemsters! Veel plezier met hoppen en met het maken van kaartjes.

Klik hierboven om verder door te hoppen naar de andere deelneemsters.

 

Speciaal voor dit weekend geeft Stampin’ Up! 10% korting op een aantal geselecteerde producten. Aan de rechterkant van mij blog zie dit plaatje nog eens. Hieronder verschijnt telkens een dia met deze geselecteerde producten. klik op het plaatje en je krijgt alles te zien. 

Wil je na het zien van deze kaart en de leuke aanbieding een bestelling plaatsen. Dan verzorg ik deze graag. Op deze pagina vertel ik je de diverse mogelijkheden. 🙂

Hieronder vind je een lijst met de gebruikte producten voor deze kaart.

Groetjes,

Sandra 🙂

 

6 comments

 1. Leoni Geertsema says:

  Wat een mooi kaartje Sandra. Ik wist van beide technieken, maar eigenlijk gebruik ik ze nooit. Jammer eigenlijk, ik zet ze op mijn probeerlijst met inspiratie!

 2. Elly Kreutzer-van Ginkel says:

  Leuk die half uit gestandste blad. Nog mooi gedaan. Ga ik een x doen.

 3. Carola Gillich says:

  Mooie kaart Sandra en wat een leuke technieken heb je gebruikt.

 4. Annette says:

  Prachtige kaart! Handig het filmpje erbij, nu snap ik de techniek

 5. Diana says:

  Mooi!

 6. Henrike says:

  Mooie kaart, leuke technieken, moet ik ook eens uit gaan proberen

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.