2de hands verkoop/ BOGOF

Hoi en welkom op mijn blog.
Om weer een beetje ruimte te krijgen in mijn craftroom organiseer ik vanaf vanavond 6 februari 19:00 uur t/m 27 februari 19: 00 uur een BOGOF. Een uitverkoop Amerikaanse stijl! De letters staan voor Buy One Get One Free. 

Je koop 2de handelsproducten en je mag voor dit totaalbedrag uit de catalogus nieuwe producten uitzoeken. Deze gebruikte producten zijn niet meer verkrijgbaar via de reguliere verkoop. 

De producten staan per pagina op categorie. Dit om het zo overzichtelijk te houden.
– Stempels
– Stempelbundels
– Kerst
– Ponsen, stansen en embossingfolders
– Papier* en embellishments*
– Sale A Bration producten

*Deze BOGOF geldt niet voor het papier, inkt en embellisments en ook niet in combinatie met de starterspakketactie en Sale A Bration actie. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Ik prijs 2de hands producten met de officiële verkoopprijs uit de catalogus. (ik wijk niet af van deze prijs, ook niet met de vraag inclusief verzenden) 
Voor dit zelfde bedrag mag jij uit de lopende catalogussen iets nieuws uitzoeken. Zie je meerdere sets, dan tel ik het bedrag bij elkaar op en met dit totaalbedrag kun je nieuwe spulletjes uitzoeken (wie het eerst komt, wie het eerst maalt.)

Mail de producten incl de nieuwe producten naar mij toe. Mail: korten@ziggo.nl
Ik zal deze zelfde dag/avond een mailtje terugsturen met alle betaalgegevens en reserveer je producten.
Als ik na 3 werkdagen geen betaling heb ontvangen dan vervalt de reservering.

Ik verzamel de bestellingen (nieuwe producten) van iedereen en zal deze vrijdag in zijn totaal bestellen bij Stampin’ Up! Zodra alles binnen is maak ik voor iedereen zijn eigen pakketje klaar en verzend dit naar je adres.
(vanaf €50,- gratis binnen NL) Voor mijn Belgische klanten kan ik het naar het dichtsbijzijnde Kialapunt aan de NL grens sturen.

Niet verzenden maar ophalen bij mij thuis? Dat kan.  Op woensdagen van 10:00 – 12:00 uur. Op vrijdagen 10:00 – 12:00 uur. 

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is. Mocht je nog vragen hebben dan kun je mij altijd een mailtje sturen. 

Groetjes,
Sandra Korten 🙂
mail: korten@ziggo.nlB

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)