DWYT sketch # 3

Zo weer een heerlijk weekend achter de rug! De meiden waren uit logeren! 😉
Michel had het hele weekend nachtdiensten dus dat betekend dat ie heel de dag lag te slapen!
Wat een rust in huis. En guess what!!! Heb ik eindelijk het huis voor mijn eigen alleen en dan wil het scrappen niet lukken!! Misschien komt het door de stilte in huis!
Sinds afgelopen donderdag ligt dit kaartje op mijn bureau, maar het ging gewoon niet.  🙁  Vandaag toch maar afgemaakt.  De vierkantjes heb ik uitgeponsd met een 1 3/8 inch pons. Ik had nog kleine restjes over dus kon het mooi gebruiken voor deze kaart.  De kerstboom heb ik bedekt met stickles om hem een beetje meer . De sketch is van DWYT.

What a wonderfull and quit weekend. The girls had a sleepover and Michel was sleeping during the day because of his nightshifts. And guess what! I could not find my scrapmood! This card is sitting on my desk since last thursday!!! But I finished it today. I had some scraps from my previous card! I punched the squares with a 1 3/8 inch punch.  I covered the christmastree with stickles to let him pop out some more. The sketch is from DWYT.

gebruikte materialen/used materials:
paper: Kraft cardstock, Basic Grey Eskimo Kisses
Stamps: SU Seasons of Joy, Oval All
Punches: SU Large en Scallop Oval.
Embellisments: Ranger Christal Stickles, ribbon

5 comments

 1. Martha says:

  Wat een leuke kaart Sandra! Gek hè, dat het soms niet wil lukken, heb ik ook en dan weet ik niet waar het aan ligt. Soms heb ik een hele dag de tijd en komt er niets uit mijn handen. Deze kaart van je is erg mooi geworden 🙂
  Groetjes,
  Martha

 2. Alice says:

  Mooie uitvoering van de sketch hoor! Super!!

 3. Ingen says:

  Wat een prachtige kaart!

 4. Erna says:

  Wat een superkaartje Sandra! hee wat gek, ik ontdek nu pas jouw blog!! Ga 'm gelijk volgen hoor, want je maakt leuke dingen!

 5. Wilma says:

  Wat een leuk kerstkaartje! Die mag je wel naar mij sturen horen ;o))

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.