Demonstrator Training Blog Hop April 2019 – Pop of Petals


Vandaag doe ik mee aan Kylie Bertucci’s bloghop. Onderaan mijn bericht kun je doorklikken naar de andere deelneemsters van deze bloghop om zo nog meer inspiratie op te doen met de mooie producten van Stampin’ Up!. Deze maand hebben we geen thema dus alles kan. 🙂

En deze keer wederom een snel en simpel kaartje. Ik heb zelf een achtergrondje gestempeld met de leuke stempelset “Pop of Petals” Een mooie bloemenset met bijpassende pons. En voor de niet- 3d knippers onder ons is dit ideaal. 🙂
 
maten van de kaart:
Basiskaart 10,5 x 14,8 cm
mat Fresh Fig 10 x 14,3 cm
mat whisper white 9,5 x 13,8 cm
 
Ik ben begonnen met de grootste stempelafdruk en dan zo naar de kleinste. Telkens in een andere kleur. En dit geval de bloem. Stempel deze zo dat je genoeg ruimte over hebt om rest van het papier met andere bloemen of blaadjes te bestempelen. Stempel ook half op het papier. Hierdoor krijg je een meer verdeelde patroon.
 
Daarna 3x de bloem in een andere kleur gestempeld op een restje whisper white en uitgeponst. Het groene bloemetje gaat door als bloemblaadje. Deze heb ik doormidden geknipt om zo 2blaadjes bovenin te plaatsen en 1 eronder.
 
Het labeltje is van uit de Sale A Bration. Is helaas niet meer te verkrijgen maar volgens mij komt deze terug in de nieuwe jaarcatalogus. 🙂
Om een leuk schaduweffect te krijgen heb ik deze eerst uit een restje Fresh Fig cardstock geponst, deze vervolgens over de lengte doorgeknipt en achter het whisper white label met tekst geplakt.
 
De rhinestones zijn oorspronkelijk doorzichtig. Maar met de Rich Razzleberry Stampin blend heb ik deze ingekleurd. Door de alcohol in de pennen blijft deze op de rhinestones zitten. Zo kun je iedere kleur maken die je maar wilt.
 
 
Wil je ook eens aan de slag met de leuke spulletjes van Stampin’ Up!, boek dan een stempelparty bij mij of kom naar een van mijn maandelijkse workshops. 🙂 Op mijn blog staat alle informatie voor je op een rijtje. 
 
Groetjes,
Sandra 🙂
 
Hieronder vind je de complete lijst met gebruikte materialen. Deze kun je via mij bestellen.


Gebruikte materialen 

Fresh Fig Classic Stampin’ Pad
[144082]
€ 8,00
Pear Pizzazz Classic Stampin’ Pad
[131180]
€ 8,00
€ 6,50

5 comments

 1. Angue McKenzie says:

  Love your custom background- such a gorgeous color combination!

 2. Kate Bolt Inkstampshare says:

  Very pretty Sandra. I love this suite.

 3. Kylie Bertucci says:

  Pretty card Sandra! Thank you for taking part in our Demonstrator Training Blog Hop this month.

 4. Christy Gridley says:

  Great Card! Lovely color combo!

 5. libby675libbyd says:

  Very pretty card, Sandra. Thanks for sharing

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.