Into the Woods – Stempel, inkt & papier bloghop

Welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier. Een creatief initiatief van vier Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’ Up! product centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma. Wil je weten wat ons workshopprogramma precies inhoud. Neem dan even een kijkje op in het menu hierboven waar staat: “Stempel, Inkt & Papier” 🙂 

Iedere 10e van de maand hebben we een bloghop waarin we het focus product van de volgende maand aankondigen. Tijdens die bloghop inspireren we je alvast met diverse projecten gemaakt met die ene stempelset. De projecten die we hebben voorbereid voor de ‘Live’ workshops blijven natuurlijk geheim  want die zijn exclusief voor onze deelnemers!

Bij een bloghop ga je van het ene deelnemende blog naar het andere deelnemende blog. Onderaan dit bericht vind je een “volgende” button. Hiermee ga je direct naar het blog van een van de andere designteamleden. 

Deze maand staat “Winter Woods” in de hoofdrol. Prachtige winter set met bijpassende stansen. Ik heb deze keer tags gemaakt. Erg leuk om met de feestdagen in zicht te maken. Tanner spreek in het filmpje nog over een bundel maar dit is niet meer geldig. Dit was vorig jaar. De set is los verkrijgbaar.

Eerst heb ik de Delightful Tag topper pons een tag gemaakt. Deze heb ik vervolgens door de “Woodland” embossingfolder gehaald. Deze folder behoorde vorig jaar nog tot de totale suite van Winter Woods. Dus er leuk om te gebruiken. De dennenbomen heb ik met eerst gestempeld met Garden Green en daarna uitgestanst. De tekst komt uit de Christmas Gleaming stempelset.

Hop gauw verder naar een van de andere dames van het designteam door op de namen hieronder te klikken!!

  1. Danielle Bennenk  
  2. Lotte Noordzij-Walther  
  3. Janneke Dijkstra de Jong  
  4. Sandra Korten

Wil je na dit lezen een bestelling plaatsen of je alleen opgeven voor € 15,- per maand voor onze workshopprogramma en toegevoegd worden aan onze speciale Facebookpagina in november. Dat kan. Ik verzorg graag het graag voor je. Bestellen kan via mijn online webshop (pre paid) credit card of door mij een mailtje te sturen.

groetjes,
Sandra Korten

Product List
[152392]
€ 30,00

3 comments

  1. alottestampingfun says:

    Oh die ga ik ook maken ! Wat een leukerds